، مراسم ۲۰سالگی ایسنا،

درخواست بطحائی از رسانه ملی جهت استفاده از كارشناسان تعلیم و تربیت در تولید برنامه ها

درخواست بطحائی از رسانه ملی جهت استفاده از كارشناسان تعلیم و تربیت در تولید برنامه ها

پروژه آسان: وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینكه دستگاه ها باید ظرفیت نقادی خویش را بالا ببرند اظهار داشت: این نقد اگر با استفاده از رسانه ها صورت نگیرد و دستگاه ها تاب آوری نداشته باشند نتیجه این می گردد كه در زیر پوست جامعه صدها مشكل پنهان می گردد. نقد، امكان تنفس را برای جامعه فراهم می آورد اما ملاحظات تربیتی در نقد و انعكاس اخبار آموزش و پرورش باید مورد توجه قرار بگیرد.


به گزارش پروژه آسان به نقل از ایسنا، سیدمحمد بطحائی در مراسم سالروز تاسیس ایسنا، ضمن تبریك به مناسبت فرارسیدن سالروز تاسیس ایسنا و روز دانشجو اظهار داشت: این تبریك به خانواده ایسنا بعنوان خبرگزاری رسمی دانشجویان ایران باید مضاعف باشد. شما در حوزه آموزش و پرورش موثر بودید و اخلاق مدارانه با مسائل برخورد و آنها را منعكس كردید.
وی اضافه كرد: آموزش و پرورش تنها دستگاهی است كه از حیث گستردگی جامعه ذینفعان، منحصر بفرد است و دستگاهی را نداریم كه از حیث گستردگی و پراكندگی مانند آموزش و پرورش باشد.
وزیر آموزش و پرورش با اشاره به آن طیف از جامعه كه از آموزش و پرورش تاثیر گرفته و بر جامعه تاثیر می گذارند اظهار داشت: اینها همه جامعه ذینفعان ما هستند و اگر روزی به دلیل آلودگی هوا مدارس تعطیل شوند به شدت بر وضعیت آمد و شدها در خیابان ها تاثیر می گذارد. تغییر ساعت مدارس هم همچنین است. اگر روزی شروع مدارس از ۱۵شهریور باشد بر فضای اشتغال و كسب و كار هم اثرگذار می باشد و از این حیث همه كشور جزو جامعه ذینفعان تلقی می شوند.





بطحایی به توسعه بی حد و حصر تعامل بین آحاد مختلف جامعه اشاره نمود و اظهار داشت: این امر توجه به آموزش و پرورش را دوچندان می كند. اینها اقتضا می كند آموزش و پرورش در سیاست گذاری های آموزشی خود بیشتر از گذشته به تعامل با ذینفعان توجه كند. اگر چند سال پیش دانش آموزی مورد تنبیه بدنی قرار می گرفت شاید انعكاسش در حد همان محله بود اما اگر امروز موردی این چنینی رخ دهد در كمتر از كسری از دقیقه همه متوجه آن می شوند.
وزیر آموزش و پرورش افزود: آموزش و پرورش بیشتر از گذشته به رسانه ها محتاج است و همكاری آموزش و پرورش با رسانه ها و برعكس در شناخت مسائل جامعه ذینفعان بسیار اثرگذار است. نگاهی كه در دولت دوازدهم پیش گرفتیم منبعث از همین مقدمه است.
وی اضافه كرد: اگر رسانه ها را همراه خود نكنیم و با آنها همراه نشویم حتی اگر قویترین متخصص ها بكار گرفته شوند و بیشترین منابع تخصیص یابد باز هم موفق نخواهیم بود. در عین حال كه باید روش های ارتباط با رسانه ها را توسعه دهیم از آن سو باید رسانه ها هم همراه آموزش و پرورش باشند.
بطحائی با اشاره به اینكه چند روز قبل در همدان اتفاقی رخ داد و رسانه ملی گزارشی از تنبیه بدنی یك دانش آموز را پخش كرد اظهار داشت: بسیار متاسف می شوم كه ملاحظات تربیتی در انتشار این اخبار كمتر مورد توجه قرار می گیرد. وقتی خطایی در نظام تعلیم و تربیت رخ می دهد باید جدی با آن برخورد كرد، چونكه تاثیر جدی در جامعه برجای می گذارد. كوچكترین خطای یك معلم بیشترین تاثیر را بر روحیه یك دانش آموز می گذارد. آنرا نفی نمی كنم ولی باید در انعكاس اخبار اینگونه در مدارس با ملاحظات تربیتی صورت گیرد.
وی اضافه كرد: آموزش و پرورش و دیگر دستگاه ها باید ظرفیت نقادی خویش را بالا ببرند. این حرف درستی است. این نقد اگر با استفاده از رسانه ها صورت نگیرد و دستگاه ها تاب آوری نداشته باشند نتیجه آن می گردد كه در زیر پوست جامعه صدها مشكل پنهان می گردد. نقد، امكان تنفس را برای جامعه فراهم می آورد اما ملاحظات تربیتی در نقد و انعكاس اخبار آموزش و پرورش باید مورد توجه قرار بگیرد.






وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینكه اتفاقی در مدرسه ای رخ داده ضمن آنكه باید به شدیدترین وجه پیگیری و تنبیه اداری صورت گیرد اما پخش این خطاها با این روش سبب كاهش اعتماد عمومی و تضعیف پایگاه آموزش و پرورش می گردد اظهار داشت: اینكه مردم دائم نگران باشند مبادا فرزندم در كلاس آزار ببیند از تبعات انتشار این گونه اخبار است. یك مورد تنبیه بدنی در یك میلیون اتفاق افتاده، ما بخشایش نمی نماییم اما در انتقال مسائل تعلیم و تربیت باید ملاحظات تربیتی مورد توجه قرار بگیرد.
بطحائی به برگزاری جلساتی با مدیران مسئول رسانه ها اشاره نمود و اظهار داشت: به رئیس سازمان صدا و سیما هم گفتم كه چرا كارشناس انتظامی در فیلم ها و برنامه های تلویزیونی داریم، اما كارشناس تعلیم و تربیتی خیر؟. از ایشان خواستیم كه از كارشناس حوزه علوم تربیتی استفاده كنند و به آن در برنامه سازی ها توجه داشته باشد. در سایر حوزه ها هم این نگاه تعلیم و تربیتی باید مورد توجه قرار بگیرد.
وی در انتها اظهار داشت كه امیدارم ایسنا بعنوان خبرگزاری موفق در حوزه اطلاع رسانی ادامه فعالیت دهد. در نقد و انعكاس مسایل هم مانند چشم بینایی مسائل را به ما منتقل كند و از ما توضیح بخواهد.



1397/09/17
14:51:32
5.0 / 5
4761
تگهای خبر: آموزش , آموزش و پرورش , دانش آموز , دستگاه
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۶ بعلاوه ۵
پروژه آسان
ezproject.ir - حقوق مادی و معنوی سایت پروژه آسان محفوظ است

پروژه آسان

انجام پروژه