چرا ترك تحصیل در دبیرستانی ها بیشتر است؟

چرا ترك تحصیل در دبیرستانی ها بیشتر است؟

پروژه آسان: سرپرست معاونت آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش علل بازماندگی از تحصیل را برشمرد و اظهار داشت: یك علت كاهش پوشش تحصیلی در دوره دبیرستان تنوع رشته ها و شاخه هاست و همین تنوع كار را مشكل می كند، برای اینكه در بعضی مناطق هنرستان فنی و حرفه ای نداریم. همین طور در شاخه های نظری هم امكان دارد رشته های مورد نیاز دانش آموزان در منطقه بطور كامل نمایش نشود.


عبدالرسول عمادی در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به بازماندگی از تحصیل در دوره متوسطه اظهار نمود: یك نرخ گذر از دوره ابتدایی به متوسطه اول و یك نرخ گذر از متوسطه اول به متوسطه دوم داریم.
وی ادامه داد: با عنایت به اینكه در دوره ابتدایی همه دانش آموزان در یك گونه مدارس درس می خوانند در گذر از ابتدایی به متوسطه اول مشكلات كمتر است و دانش آموز به همان شكلی كه در پایه ششم درس می خوانده وارد دوره متوسطه اول می شود و در عمده مناطق كشور با عنایت به اقتضای جمعیتی، مدارس متوسطه اول دایر است.
عمادی با اشاره به اینكه اگر در منطقه ای مدرسه متوسطه اول نداشته باشیم، پوشش تحصیلی دانش آموزان را بوسیله مدارس شبانه روزی و روستا مركزی دنبال می نماییم اظهار داشت: اصرار ما این است كه دانش آموز برای تحصیل در متوسطه اول هیچ مانعی نداشته باشد.
سرپرست معاونت آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش افزود: اما در دوره متوسطه دوم، با شاخه ها و رشته های تحصیلی متنوع روبرو می شویم كه كار را مشكل می كند، برای اینكه در بعضی مناطق هنرستان فنی و حرفه ای نداریم، همین طور در شاخه های نظری هم امكان دارد رشته های مورد نیاز دانش آموزان در منطقه بطور كامل نمایش نشود.
وی با اشاره به اینكه یك علت كاهش پوشش تحصیلی در دوره دبیرستان به همین تنوع رشته ها و شاخه ها بر می گردد اظهار نمود: به دلیلهای مختلف همه رشته ها در همه مناطق نمایش نمی گردد و امكان دارد حتی خانواده هایی مهاجرت كرده و جابه جا شوند تا فرزندشان بتواند در رشته خاصی تحصیل كند. در مقابل برخی خانواده ها باز به علت نبود مدارس از ادامه تحصیل فرزندشان ممانعت می كنند.
عمادی اضافه كرد: اصرار ما این است كه بوسیله توسعه شبانه روزی ها و هنرستان های فنی و حرفه ای در مناطق مختلف، تنوع رشته ها و شاخه ها را حفظ كنیم؛ به ویژه با برون سپاری شاخه كاردانش می توانیم رشته های متنوع تری را پوشش دهیم و این مسئله را برای افزایش پوشش تحصیلی در دوره متوسطه دوم باز مدنظر داریم.
سرپرست معاونت آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش همین طور پیرامون طرح كاردانی پیوسته برای هنرجویان شاخه فنی و حرفه ای اظهار داشت: پیوسته شدن تحصیل در شاخه فنی و حرفه ای تا دوره كاردانی جزو قوانین كشور است و در حال رایزنی با دانشگاه فنی و حرفه ای در این زمینه هستیم تا هنرجویان بتوانند بطور پیوسته و مستقیم وارد دوره كاردانی بشوند و بدین سان با پنج سال تحصیل، مدرك تكنیسینی فنی دریافت نمایند.
وی افزود: تلاش ما استفاده از ظرفیت های دانشگاه فنی و حرفه ای است و امیدواریم رایزنی ها و تعاملات سریع تر به نتیجه برسد.



1398/01/18
13:32:01
5.0 / 5
4509
تگهای خبر: آموزش , آموزش و پرورش , تحصیل , دانش آموز
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۵
پروژه آسان
ezproject.ir - حقوق مادی و معنوی سایت پروژه آسان محفوظ است

پروژه آسان

انجام پروژه