ریزش بخش هایی از سقف یك مدرسه در میناب

ریزش بخش هایی از سقف یك مدرسه در میناب

به گزارش پروژه آسان ایسنا/هرمزگان مدارس مستهلك، ترك خورده، تخریبی و غیر استاندارد در استان هرمزگان قصه ای پر غصه را به همراه دارد، چون كه این مدارس به واسطه زلزله های پیاپی و بارندگی های شدید فصلی، دیگر مكانی امن برای دانش آموزان نبوده و جان آنها را تهدید می كنند.



این مدارس غیر ایمن كه قدمت و عمر بعضی از آنها به بیشتر از ۴۰ تا ۵۰ سال می رسد، زمینه آوار شدن بر سر دانش آموزان كه زیر این سقف های لرزان با ترس و دلهره مشغول تحصیل هستند را دارد و هر لحظه بیم حادثه ای دلخراش می رود كه باید دعا نماییم باران و زلزله نیاید تا سقفی بر سر دانش آموزی آوار نشود.

در همین خصوص مدیركل وقت نوسازی توسعه و تجهیز مدارس هرمزگان ۱۰ شهریورماه سالجاری به ایسنا، اظهار داشت: ۶۷۰ مدرسه غیراستاندارد در استان وجود دارد كه از این شمار ۲۲۰ مدرسه به صورت كامل تخریبی هستند و بقیه قابلیت مقاوم سازی دارند.

نوید احمدی خاطرنشان كرد: برای نوسازی و مقاوم سازی این مدارس به ۸۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است.

وی با اشاره به اینكه حدود ۹۰ هزار دانش آموز در هرمزگان در مدارس غیراستاندارد تحصیل می كنند، تصریح كرد: بیشترین مدارس غیراستاندارد در شرق هرمزگان واقع است.

احمدی در انتها افزود: در تلاش هستیم تا با اختصاص اعتبارات ملی، استانی، مشاركت خیران و صنایع بزرگ تا چهار سال، تمامی مدارس غیراستاندارد استان نوسازی و ایمن شوند.

از شب گذشته(۱۴ دی ماه) ویدئویی در فضای مجازی منتشر گردید كه حكایت از تخریب بخشی از سقف مدرسه «پور ولی» روستای راونگ از توابع بخش مركزی میناب درهرمزگان و ریختن آن بر سر دانش آموزان داشت. روستای راونگ از توابع دهستان كریان در بخش مركزی و در ۲۵ كیلومتری مركز شهرستان میناب قرار دارد.

عبدالحسین بهرامی راونگی رئیس شورای اسلامی روستای راونگ میناب در اینباره به ایسنا اظهار داشت: بخش هایی از سقف قدیمی مدرسه پورولی راونگ بر سر دانش آموزان فروریخت و سبب ایجاد رعب و وحشت بین آنان شد.

وی افزود: روز گذشته(۱۴ دی ماه) به طور سرزده وارد مدرسه شهید پورولی این روستا شدم كه به محض ورود متوجه جیغ و فریاد دانش آموزان یكی از كلاسها شدم.

رئیس شورای اسلامی روستای راونگ اضافه كرد: بلافاصله خویش را به كلاس رساندم و دیدم بخشی از سقف كلاس بر روی سر دانش آموزان ریزش كرده و این امر سبب ایجاد رعب و وحشت بین آنان شده است.

وی اظهار نمود: مدرسه شهید پورولی ۴۴ سال قدمت دارد و الان بیشتر از ۱۵۰ دانش آموز در آن مشغول به تحصیل هستند.

بهرامی راونگی تصریح كرد: بارها درخواست نوسازی این مدرسه تخریبی به نهادهای مربوطه ارسال شده اما متاسفانه تابحال هیچ اقدامی در این خصوص صورت نگرفته است.

وی افزود: پس از ریزش قسمتهایی از سقف مدرسه تخریبی شهید پورولی روستای راونگ، اولیای دانش آموزان از ادامه تحصیل فرزندانشان در این آموزشگاه ترس و دلهره دارند.



اما سرپرست نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان هرمزگان فروریختن سقف مدرسه ای در شهرستان میناب را غیرواقعی دانست و عنوان كرد: تنها سقوط مهتابی سبب ریزش گچ و ترس و دلهره در میان دانش آموزان شد.

سید فخرالدین هاشمی در گفتگو با ایسنا، در واكنش به خبر فروریختن بخش هایی از سقف مدرسه شهید پورولی میناب بر سر دانش آموزان، اضافه كرد: شب گذشته(۱۴ دی ماه) بعد از انتشار ویدئویی در فضای مجازی كه نشان می داد ظاهراً سقف مدرسه ای ریزش كرده است در اسرع وقت این مورد در دست پیگیری قرار گرفت.

وی خاطرنشان كرد: این مورد هم از راه رئیس آموزش وپرورش شهرستان میناب پیگیری و با اشاره به اینكه این مورد واقعیت ندارد و اعلام نمود تنها مهتابی یكی از كلاس های به علت نصب ناصحیح سقوط كرده است.

هاشمی با اشاره به اینكه متعاقباً با سقوط مهتابی مقداری گچ ریزش كرده كه همین مبحث سبب ترس و دلهره دانش آموزان شده است، اظهار نمود: بامداد امروز كارشناسان سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان هرمزگان را به مدرسه مذكور اعزام كردیم تا از نزدیك این واقعه را موردبررسی قرار دهند.

وی با اشاره به اینكه بامداد امروز این مدرسه دایر و دانش آموزان مشغول تحصیل بودند، افزود: البته نباید ناگفته ماند كه از عمر این مدرسه بیشتر از ۴۰ سال می گذرد و احتیاج به مرمت و بازسازی دارد.

سرپرست نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان هرمزگان با اشاره به اینكه در شهرستان میناب بیشتر از ۸۰ مدرسه و فضای آموزش غیراستاندارد و تخریبی داریم، عنوان كرد: با عنایت به اولویت بندی آموزش وپرورش منطقه در حال حضار ۳۰ پروژه فعال در شهرستان میناب در حال ساخت است.

وی افزود: در سال ۹۷ سه مدرسه با اولویت تخریب و بازسازی در میناب معرفی كه یكی ساخته و دو مورد دیگر در حال اتمام است، اظهار نمود: این مدرسه در میان اولویت ها نبوده چونكه مدارسی با شرایط بدتر هم بود كه باید به آنها رسیدگی می شد.

هاشمی با اشاره به اینكه خوشبختانه هم اكنون پروژه های مناسبی در حال ساخت است كه رفته رفته به سمت اتمام مدارس تخریبی در هرمزگان پیش می رویم، افزود: امروز به همراه مدیركل آموزش وپرورش هرمزگان به منطقه موردنظر در شهرستان میناب اعزام و در جلسه فوریتی وضعیت این مدرسه را تعیین تكلیف می نماییم.

وی در انتها اظهار داشت: بطور حتم در تلاشیم تا در این نشست وضعیتی را رقم بزنیم كه در صورت امكان جابجایی موقت دانش آموزان را از این مدرسه رقم بزنیم تا اطمینان از درس خواندن در مدرسه ایمن را شاهد باشیم.

موسی دادی زاده، مدیركل آموزش وپرورش استان هرمزگان در همین خصوص در گفت و گو با ایسنا، اضافه كرد: وسعت خرابی ها در بعضی مدارس استان هرمزگان به حدی است كه اعتبارات استانی كفاف نوسازی آنرا نمی كند.

وی با اشاره به وجود سه هزار كلاس درس تخریبی در هرمزگان، اظهار داشت: حدود ۶۹ هزار دانش آموز این استان در مدارس تخریبی و غیراستاندارد مشغول تحصیل هستند.

دادی زاده بیان نمود: حدود ۴۰۰ هزار دانش آموز در چهار هزار مدرسه استان هرمزگان در حال تحصیل هستند كه از این تعداد، ۲۲۰ مدرسه صددردصد تخریبی و ۴۵۰ مدرسه هم احتیاج به مقاوم سازی دارد كه اگر تا چهار سال آینده مقاوم سازی نشوند به تعداد مدارس تخریبی افزوده خواهد شد.

وی افزود: در بازدیدهایی كه از این كلاس ها داشته ایم سوال اغلب والدین دانش آموزان این است كه آیا خودتان حاضرید بچه هایتان در این مدارس درس بخوانند.

مدیركل آموزش و پرورش استان هرمزگان با اذعان به اینكه هنگام بارش باران، رحمت الهی كه باعث شادمانی آحاد مردم می شود، ما نگران فرو ریختن سقف مدارس تخریبی بر سر دانش آموزان استان هستیم، عنوان كرد: بارندگی عید نوروز باعث تخریب سقف مدرسه ای در میناب شد و هر وقت كه نیمه شب ها باران می بارد با روسای ادارات شهرستانی و آنها هم با مدیران مدارس تماس می گیرند كه آیا سقف مدرسه ای فرو نریخته است.



همچنین عضو مجمع نمایندگان هرمزگان در مجلس شورای اسلامی بیان اینكه مدارس تخریبی در هرمزگان زیاد و باید فكر عاجلی برای آن كرد، اضافه كرد: از نزدیك شاهد مدارسی بودم كه هرلحظه امكان تخریب و كشته شدن هزاران كودك و نوجوان وجود دارد، پس باید فكر اساسی برای مدارس تخریبی در استان هرمزگان كرد تا از بروز یك فاجعه جلوگیری كرد.

سید مصطفی ذوالقدر در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به اینكه مدارس تخریبی در هرمزگان زیاد و باید فكر عاجلی برای آن كرد، اضافه كرد: از نزدیك شاهد مدارسی بودم كه هرلحظه امكان تخریب و كشته شدن هزاران كودك و نوجوان وجود دارد پس باید فكر اساسی برای مدارس تخریبی در استان هرمزگان كرد تا از بروز یك فاجعه جلوگیری كرد.

به گزارش پروژه آسان به نقل از ایسنا، حال باید منتظر ماند كه علیرغم این تعداد كلاس درس تخریبی چه انتظاری می توان برای سرنوشت دانش آموزانی ترسیم كرد كه از امكانات اولیه هم محروم مانده اند و شاید بودجه هاس اختصاصی استانی كفاف بازسازی خانه دومشان را نمی دهد.
مرورگر شما از ویدئو پشتیبانی نمی نماید.
فایل آنرا از اینجا دانلود كنید: video/mp4


منبع:

1398/10/16
13:13:30
5.0 / 5
4334
تگهای خبر: آموزش , آموزش و پرورش , تحصیل , دانش آموز
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۳ بعلاوه ۳
پروژه آسان
ezproject.ir - حقوق مادی و معنوی سایت پروژه آسان محفوظ است

پروژه آسان

انجام پروژه