چرا می گویند ماده گل را حتی یكبار هم مصرف نكنید؟

چرا می گویند ماده گل را حتی یكبار هم مصرف نكنید؟

پروژه آسان: معاون موسسه كادراس با اشاره به اینكه ماری جوآنا یا گل ماده محركی است كه بین دانش آموزان و دانشجویان بعنوان داروی شب امتحان مشهور است، اظهار داشت: در شرایط كنونی شاید به علت به تعویق افتادن زمان امتحانات میزان مصرف گل كاهش یافته،  اما این به معنای آن نیست كه تصور كنیم گل مصرف نمی گردد، چونكه در یك بازه زمانی، فرد، گل را برای افزایش انرژی خود مصرف می كند اما بعد از چند بار مصرف، آنرا برای عادی بودن وضعیت حال خود مصرف می كند.


منصور براتی در گفتگو با ایسنا، درباره علت گرایش جوانان و نوجوانان سراسر دنیا به مصرف «گل» اظهار داشت: باور غلطی تحت عنوان اینكه گل یا ماری جوآنا اعتیادآور نیست شكل گرفته و اینطور تاكید گردیده است كه گل ماده ای گیاهی است و عوارض كمی دارد، این درحالیست كه ماری جوآنا یا گل ماده محركی است كه بین دانش آموزان و دانشجویان بعنوان داروی شب امتحان مشهور است.
وی با اشاره به اینكه منشا گل «كانابیس» است كه با عناوین مختلفی تحت عنوان گل، ماری جوآنا، علف و گراس به فروش می رسد، اظهار نمود: گل دارای ماده ای به نام تتراهیدروكانابینول است كه این ماده جزو مواد اعتیادآور محسوب می شود؛ تتراهیدروكانابینول ذهن مصرف كننده را تحت تأثیر قرار می دهد.
معاون پژوهشی موسسه كادراس با اشاره به اینكه گل ماده مخدر نیست، بلكه محرك است، افزود: مواد مخدر تأثیر تسكینی دارند و سبب می شوند فرد سختی ها و دشواری هایش را فراموش كند و برای مدتی از افكار مزاحم خلاص شود، اما مواد محرك به فرد مصرف كننده انرژی می دهد. هیچ وقت سابقه نداشته است كه مصرف كنندگان كانابیس آن حس خوبی كه از مصرف بار اول تجربه كرده اند را در مصرف دفعات بعد تجربه كنند؛ آنها برای تجربه مجدد آن احساس، باید میزان مصرف خویش را نسبت به دفعه قبل بیشتر كنند، بنابراین به مرور مصرف كنندگان به آن ماده معتاد می شوند.
براتی در ادامه درباره عوارض مصرف «گل» هم اظهار داشت: گاها دیده شده است كه گل را برای بیدار بودن در شب امتحان مصرف می كنند، و بخشی از اطلاعات غلطی كه از این ماده وجود دارد به علت گیاهی بودن آن است كه تصور می شود به علت گیاهی بودن این ماده عوارض كمی دارد اما مصرف گل باعث افزایش ضربان قلب، احساس بی قراری، توهم، كاهش اشتها و وزن، پرخاشگری و دمدمی مزاجی، كابوس دیدن، اختلال در جریان خواب، قرمزی شدید چشم و... خواهد شد و در نهایت تداوم مصرف آن باعث می شود فرد در درك واقعیت بیرونی به شدت گرفتار مشكل شود بنابراین است كه تاكید می شود حتی برای یك مرتبه هم این ماده مصرف نشود.
به قول وی و برپایه آمار سال 94 ستاد مبارزه با مواد مخدر، 65 درصد از معتادان كشور تریاك مصرف می كردند، به عبارتی دیگر میزان مصرف مواد مخدر در آن سال به ترتیب «تریاك»، «شیشه» و «گل» بوده است، اما در سال های اخیر، «گل» بعنوان دومین ماده مخدر رایج در كشور تبدیل شد و این ناشی از همان باور غلطی است كه گل اعتیادآور نیست.
معاون موسسه كادراس اعتقاد دارد كه در شرایط كنونی شاید به علت به تعویق افتادن زمان امتحانات، میزان مصرف گل كاهش یافته، اما این به معنای آن نیست كه تصور نماییم گل مصرف نمی گردد، چونكه در یك بازه زمانی فرد گل را برای افزایش انرژی خود مصرف می كند اما بعد از چند بار مصرف، آنرا برای عادی بودن وضعیت حال خود مصرف می كند.



1399/02/03
13:25:04
5.0 / 5
2869
تگهای خبر: پژوهش , دانش آموز
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۵
پروژه آسان
ezproject.ir - حقوق مادی و معنوی سایت پروژه آسان محفوظ است

پروژه آسان

انجام پروژه