مدیرعامل بنیاد بركت:

ایران سالانه به ۴۰۰ میلیون دست لباس نیاز دارد

ایران سالانه به ۴۰۰ میلیون دست لباس نیاز دارد

مدیرعامل بنیاد برکت اظهار داشت: سالانه در کشور به 400 میلیون دست لباس نیاز است، در سال 96 مبلغ 60 میلیون دلار واردات پوشاک داشتیم که 70 درصد آن از ترکیه وارد ایران شد.



به گزارش روز شنبه بنیاد برکت، آیین بهره برداری از ۶ هزار و ۶۰۰ طرح تولید پوشاک بنیاد برکت ستاد اجرائی فرمان امام (ره) و اختتامیه رویداد ملی چرخ برکت انجام شد.

امیرحسین مدنی مدیرعامل بنیاد برکت گفت: این بنیاد ۱۴۵ میلیارد تومان جهت راه اندازی این تعداد طرح در حوزه پوشاک سرمایه گذاری کرد و توانست ۲۷۵ میلیارد تومان از منابع مردمی را به میدان بیاورد. با راه اندازی ۶ هزار و ۶۰۰ طرح این بنیاد در حوزه پوشاک، بیش از پنج میلیون دست لباس تولید و روانه بازار شد.

وی به دغدغه ها و تاکیدات رهبر معظم انقلاب در حوزه پوشاک اشاره نمود و اظهار داشت: بنیاد برکت توجه به چرخه تولید پوشاک در کشور، پشتیبانی از تولیدکنندگان این حوزه و راه اندازی طرح های خورد و متوسط را بعنوان یکی از اولویت ها در دستور کار خود قرار داده است.

مدیرعامل بنیاد برکت درباره رویداد ملی چرخ برکت بعنوان بزرگ ترین رویداد نوآوری_کارآفرینی صنعت پوشاک نیز توضیح داد: ۴۰۰ ایده از طرف فعالان صنعت پوشاک به دبیرخانه رویداد رسید که ۱۲۰ ایده بعنوان طرح های دارای قابلیت سرمایه گذاری و تجاری سازی انتخاب گردید.

مدنی تصریح کرد: تعدادی از این ایده ها با استفاده خلاقانه از ظرفیت های فرهنگی و صنایع دستی طراحی شده است و قابلیت اجرا توسط اقشار لطمه پذیر مانند زندانیان و زنان سرپرست خانوار دارند.

وی با تاکید بر این که چرخ برکت یک شروعی برای جمع آوری ایده ها در صنعت پوشاک است، اشاره کرد: دبیرخانه این رویداد به کارش ادامه خواهد داد و امیدواریم شاهد آمار درخشان صادرات پوشاک ایرانی به کشورهای مختلف باشیم.

مدیرعامل بنیاد برکت گفت: با وجود اینکه اقدامات قابل توجهی در حوزه پوشاک انجام شده است اما هنوز با نقطه اوج و مطلوب فاصله داریم.

مدنی اضافه کرد: آمارهای رسمی نشان میدهد در سال ۱۳۹۶ هر خانوار ایرانی یک میلیون و ۲۵۰ هزار تومان و هر خانوار روستایی ۸۵۰ هزار تومان در سال هزینه پوشاک کرده است. در همین سال، ۶۰ میلیون دلار واردات پوشاک داشته ایم که ۷۰ درصد آن از ترکیه بوده است. این در حالیست که تا ۴۰ درصد پوشاک مورد نیاز کشور بوسیله قاچاق وارد کشور می شود.

وی با یادآوری نیاز سالانه کشور به ۴۰۰ میلیون دست لباس، اشاره کرد: ظرفیت های خیلی خوبی در عرصه تولید پوشاک وجود دارد و با حداقل سرمایه گذاری می توان به حداکثر بهره برداری رسید.

مدیرعامل بنیاد برکت اضافه کرد: بازدهی بالای صنعت پوشاک علاوه بر رونق اقتصادی و اشتغال زایی، از خروج ارز از کشور هم جلوگیری می کند.

مدیرعامل بنیاد برکت اشاره کرد: باتوجه به سبقه فرهنگی کشور و طراحی های خلاقانه، ایده های نوآورانه بسیاری در صنعت پوشاک وجود دارد که باید از آنها حمایت شود.

در اختتام مراسم بهره برداری از ۶ هزار و ۶۰۰ طرح تولید پوشاک برکت و با ارتباط مستقیم بوسیله ویدیوکنفرانس، برخی از این طرح ها در استان های آذربایجان شرقی، مازندران، سمنان و خوزستان به شکل نمادین راه اندازی شد.

همچنین از ۱۰ طرح برگزیده رویداد ملی چرخ برکت تقدیر به عمل آمد.

حمایت از ۷هزار گروه جهادی و مردمی

به گزارش بنیاد برکت، سعید سلیمانی مدیرعامل بنیاد احسان وابسته به ستاد اجرائی فرمان امام (ره)، گفت: تا حالا ۵۹۶ پروژه محرومیت زدایی در سراسر کشور با پشتیبانی از گروه های جهادی و تشکل های اجتماعی اجرا شده است. بنیاد احسان در چهار زمینه آبرسانی، ارتقای فرهنگی، خدمات پزشکی و ساخت یا بازسازی منازل مسکونی در مناطق محروم، مسأله پیشرفت را دنبال کرده است.

مدیرعامل بنیاد احسان با بیان اهمیت پشتیبانی از گروه های مردمی، اظهار داشت: در سامانه دنیای احسان، بیش از ۱۶ هزار گروه و نهاد مردمی ثبت نام کرده اند که بنیاد احسان بنا به ظرفیت های آنها با هفت هزار مورد بطور مستمر در حال همکاری است. حمایت های بنیاد از این گروه ها در قالب توزیع اقلام و بسته های معیشتی غذایی و پروتیینی، بسته های بهداشتی و تجهیزات خدمات درمانی، جهیزیه و بسته های نوشت افزار مشق احسان همین طور حمایت های مالی برای اجرای پروژه های محرومیت زدایی و پیشرفت است.

سلیمانی به ارزش ریالی حمایت های بنیاد احسان از این گروه ها اشاره نمود و اضافه کرد: تا حالا برای اجرای پروژه های محرومیت زدایی با بررسی طرح ها، از جانب گروه های مردمی و تصویب و اجرای آنها، ۸۹ میلیارد ریال اختصاص داده شد و در امسال، پشتیبانی از پروژه های محرومیت زدایی توسط حرکت های جهادی ادامه خواهد یافت.

بنیاد احسان ستاد اجرائی فرمان امام تا حالا ۱۳۱ پروژه آبرسانی، ۱۵۶ پروژه ارتقای فرهنگی، ۱۵۳ پروژه پزشکی و خدمات درمانی و ۱۵۶ پروژه ساخت یا بازسازی منازل در مناطق محروم کشور را اجرائی کرده است.


1400/02/13
19:14:29
0.0 / 5
1365
تگهای خبر: اجتماعی , پزشك , خدمات , درمان
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۵
پروژه آسان
ezproject.ir - حقوق مادی و معنوی سایت پروژه آسان محفوظ است

پروژه آسان

انجام پروژه