توضیحات معاون وزیر آموزش و پرورش در رابطه با تعطیلی گاج

توضیحات معاون وزیر آموزش و پرورش در رابطه با تعطیلی گاج

به گزارش پروژه آسان، معاون وزیر آموزش و پرورش و رئیس سازمان مدارس غیردولتی از تعطیلی موسسه آموزشی «گاج» به علت جهت گیری در ناآرامی ها و اغتشاشات سال قبل اطلاع داد.


به گزارش پروژه آسان به نقل از ایسنا، احمد محمودزاده معاون وزیر آموزش و پرورش با حضور در برنامه «فرامتن» شبکه افق با بیان تعطیلی موسسه آموزشی گاج به علت جهت گیری در اغتشاشات سال قبل اضافه کرد: در این خصوص به رئیس سازمان صدا و سیما هم نامه نوشتم و گفتیم نباید «گاج» را تبلیغ کنید چون که بدلیل تخلفی که داشته، آنرا تعطیل کرده ایم.
وی در مورد افترا این موسسه آموزشی اظهار داشت: در زمان اغتشاشات و جمعه روزی، در سوالات امتحانی درس ادبیات، جهت گیری اش به سمت اغتشاشات بود بنابراین وقتی این موسسه را تعطیل کردیم دیگر صدا و سیما نباید آنرا تبلیغ کند و در این خصوص به رئیس سازمان نامه زدیم.
وی ضمن اشاره به این که ۱۸ هزار مدرسه غیردولتی در کشور فعالیت می نمایند که امکان دارد نیم درصد این مدارس تخلفاتی داشته باشند اظهار داشت: این در حالیست که بدلیل تخلفات مثلاً این نیم درصد نباید تمام زحمات و فعالیت های تمامی ۱۸ هزار مدرسه غیردولتی را زیر سوال ببریم بلکه باید با متخلفان برخورد داشته باشیم اظهار نمود: نباید بدلیل نقدهای موجود، کلیت آموزش و پرورش را زیر سوال ببریم.
محمودزاده در پاسخ به سوال مجری برنامه در مورد شهریه یکی از مدارس غیر دولتی متوسطه دوم در منطقه یک تهران که بنابر پایه تحصیلی ۷۰ تا ۱۰۰ میلیون تومان شهریه دریافت می کند در صورتی که تضمینی برای قبولی در کنکور ندارند و این شرایط مشمول سایر مدارس این منطقه هم می شود اظهار داشت: رسانه ها نباید یک مشکلی که در مجموعه ای وجود دارد را نهادینه و نرمال سازی کنند. تخلفاتی رخ می دهد اما اگر مدرسه ای خلاف سیاستهای آموزش و پرورش و خلاف مصوبات فعالیت کند، تخطی کرده است. ما نه تایید و نه اجازه می دهیم این کار رخ دهد.
وی ادامه داد: این که یک بار گفته می شود نظارتی بر مدارس غیردولتی وجود ندارد، دستگاههای نظارتی زیر سوال برده می شوند؛ در تابستان چندین جلسه با سازمان بازرسی و تعزیرات و مدیران کل استانها داشته ایم این در حالیست که چندین برخورد جدی با مدارس متخلف شده است.
رئیس سازمان مدارس غیردولتی وزارت آموزش و پرورش افزود: حدود ۱۵ هزار مدرسه از مجموع ۱۸ هزار مدرسه غیردولتی شهریه زیر ۲۰ میلیون تومان دریافت می کنند. حدود ۲۶۵۰ مدرسه هم بین ۲۰ تا ۴۰ میلیون شهریه دریافت می کنند و حدود ۳۵۰ مدرسه در سطح کشور که اغلب آنها در تهران قرار دارند، شهریه مصوب بین ۴۰ تا ۶۵ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان دارند که به این رقم شهریه می توانند ۱۵ درصد در پایه دوازدهم اضافه کنند؛ حال در میان این مدارس امکان دارد نیم درصد آنها که۹۰ مدرسه در کشور را شامل می شود، شهریه مصوب ما را دریافت نکنند و امکان دارد بیشتر دریافت کنند اما اگر بدانیم، برخورد جدی می نماییم.
به قول محمودزاده شهریه های اعلامی نتیجه کار کارشناسی ۷ ماهه و شامل شهریه ثابت، فوق برنامه، مکمل و تابستانی است.
وی در مورد نحوه شکایت از مدارس متخلف اظهار داشت: خانواده ها باید از راه سامانه وارد و شکایت خویش را ثبت کند که مدیر منطقه موظف به پاسخگویی است و در سطح بالاتر هم مدیرکل و اگر رسیدگی نشد، در سازمان مدارس غیر دولتی ما شکایات را بررسی می نماییم. پرونده تخلفات ۱۰۲۴ مدرسه در یکسال گذشته بررسی و رای صادر شده که نشان از وجود نظارت دارد. همینطور برای۸۰۰ پرونده تخلفات در حوزه آموزشگاهی هم برای نخستین بار در یکسال گذشته رای صادر شد. همینطور در هفته گذشته دو مدرسه در تهران تعطیل شد؛ یا هفته گذشته یک موسسه آموزشی بزرگ تعطیل شد.
معاون وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه در مقابل تخلفات با برخورد صورت گرفته یا مدیر و موسس توبیخ و تذکر می گیرند و یا وقتی مدرسه و موسسه تعطیل و پلمب و مانع فعالیت آنها می شویم، پس نظارت وجود دارد افزود: این در حالیست که خلاقیت مدارس خوب را هم تسری می دهیم. گزارش مربوطه به دستگاههای مربوطه ارجاع می شود.
به قول محمودزاده، در استانها شهریه بالای ۳۱ میلیون تومان نداریم.
وی با تکیه بر این که بدنبال کیفی سازی مدارس هستیم افزود: سهم بالاتر قبولی دانش آموزان مدارس غیردولتی در کنکور نقطه قوت این مدارس است اما نباید ارتقای جایگاه مدارس دولتی را از یاد برد البته یکی از ایرادات وارده شاخصهای آموزشی ماست؛ وقتی کنکور سنجه ارزشیابی آموزشی ما می شود اما تک بعدی است، مدرسه ای موفق می شود که فعالیت آموزشگاه محور دارد. باید به سمتی حرکت نماییم که کنکور سنجه مناسبی برای ارزشیابی ۱۲ سال نباشد و عملکرد سایر ساحتهای آَموزشی مورد ارزشیابی قرار گیرد، اگر این اصلاح گردد، بخشی از مشکلات رفع می شود که در دولت اهتمام جدی بر روی این مورد وجود دارد.
محمودزاده با اشاره به اینکه برای ساماندهی نیروی انسانی این مدارس بسته ای تهیه شده است توضیح داد: قرار شده هیچ معلم گزینش نشده در مدارس غیردولتی نداشته باشیم همینطور باید رشته تحصیلی آنها با دوره و درسی که تدریس می کنند ارتباط داشته باشد. مقرر شده معلمان مدارس غیردولتی شناسنامه دار شوند یعنی صلاحیت حرفه ای ورود به این حیطه و شغل را داشته باشند. ۳۶۰ ساعت دوره توانمندسازی باید بگذرانند که از اوایل مردادماه این دوره ها شروع می شود.




منبع:

1402/04/27
11:52:53
5.0 / 5
295
تگهای خبر: آموزش , آموزش و پرورش , تحصیل , دانش آموز
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۱
پروژه آسان
ezproject.ir - حقوق مادی و معنوی سایت پروژه آسان محفوظ است

پروژه آسان

انجام پروژه