بر اساس پژوهش دانشمندان دانشگاه هاروارد؛

چطور خطر مبتلا شدن به دیابت نوع ۲ را کاهش دهیم؟

چطور خطر مبتلا شدن به دیابت نوع ۲ را کاهش دهیم؟

پروژه آسان: به گزارش پروژه آسان، اصفهان بر مبنای پژوهشی که اخیرا در دانشگاه هاروارد انجام شده، دانشمندان اعلام نمودند که هر وعده غذای روزانه حاوی گوشت قرمز فرآوری شده، ۴۶ درصد و هر وعده غذای روزانه حاوی گوشت قرمز فرآوری نشده، ۲۴ درصد خطر مبتلا شدن به دیابت نوع ۲ را زیاد می کند. به قول محققان، جایگزینی یک وعده آجیل و حبوبات با ۳۰ درصد کاهش خطر مبتلا شدن به دیابت نوع ۲ و جایگزینی یک وعده لبنیات به جای گوشت قرمز با ۲۲ درصد کاهش خطر مبتلا شدن به دیابت همراه می باشد.



به گزارش پروژه آسان به نقل از ایسنا و به نقل از Harvard T.H، بر مبنای یک مطالعه جدید در دانشگاه هاروارد، افرادی که دو وعده گوشت قرمز در هفته مصرف می کنند، در مقایسه با افرادی که وعده های کمتری گوشت قرمز مصرف می کنند، در معرض خطر بیشتری برای مبتلا شدن به دیابت نوع ۲ قرار دارند. به عبارتی، خطر مبتلا شدن به دیابت نوع ۲ با مصرف بیشتر گوشت قرمز هم افزایش خواهد یافت.

محققان همینطور دریافتند که جایگزینی گوشت قرمز با منابع پروتئینی گیاهی سالم، مانند آجیل و حبوبات، یا مقادیر متوسطی از غذاهای لبنی، با کاهش خطر مبتلا شدن به دیابت نوع ۲ مرتبط می باشد.

Xiao Gu، نویسنده اول این مطالعه، پژوهشگر فوق دکترا در دپارتمان تغذیه دانشگاه هاروارد، می گوید: یافته های ما در این پژوهش از دستورالعمل های رژیمی حمایت می کند و بر طبق این یافته ها سفارش می شود که افراد در رژیم غذایی خود مصرف گوشت قرمز را محدود کنند، در واقع، این دستورالعمل در مورد گوشت قرمز فرآوری شده و فرآوری نشده صدق می کند.

پیشتر، در مطالعات قبلی هم به ارتباط میان مصرف گوشت قرمز و خطر ابتدا به دیابت نوع ۲ اشاره هایی شده بود، اما در این مطالعه رژیم غذایی تعداد زیادی از افرادی که به دیابت نوع ۲ مبتلا بودند را در مدت زمان طولانی مورد بررسی قرار دادند و با انجام این بررسی، به صورت یقین اعلام گردید که ارتباط مستقیمی میان میزان مصرف گوشت قرمز و خطر مبتلا شدن به دیابت نوع ۲ وجود دارد.

برای انجام این مطالعه، محققان داده های سلامتی بیشتر از دویست هزار نفر را تحلیل و بررسی کردند. بر مبنای رژیم غذایی افراد، محققان دریافتند که مصرف گوشت قرمز، همچون گوشت قرمز فرآوری شده و فرآوری نشده، بشدت با افزایش ریسک مبتلا شدن به دیابت نوع ۲ مرتبط می باشد. این تحقیقات نشان داد شرکت کنندگانی که بیشترین میزان مصرف گوشت قرمز را داشتند در مقایسه با افرادی که پایین ترین میزان مصرف را داشتند، ۶۲ درصد بیشتر در معرض خطر مبتلا شدن به دیابت نوع ۲ بودند.

همچنین مشخص شدکه هر وعده غذای روزانه حاوی گوشت قرمز فرآوری شده، ۴۶ درصد و هر وعده غذای روزانه حاوی گوشت قرمز فرآوری نشده، ۲۴ درصد خطر مبتلا شدن به دیابت نوع ۲ را زیاد می کند.

میزان مبتلا شدن به دیابت نوع ۲ به سرعت در ایالات متحده و در سراسر دنیا در حال افزایش می باشد و این اتفاقی نگران کننده است، نه تنها به این علت که دیابت، بعنوان یک بیماری جدی شناخته می شود، بلکه زمینه ساز خیلی از بیماری ها همچون بیماری های قلبی، عروقی، کلیوی، بعضی از انواع سرطان ها و هم آلزایمر هم می شود.

علاوه بر این، آنها دریافتند که جایگزینی یک وعده آجیل و حبوبات با ۳۰ درصد کاهش خطر مبتلا شدن به دیابت نوع ۲ و جایگزینی یک وعده لبنیات به جای گوشت قرمز با ۲۲ درصد کاهش خطر مبتلا شدن به دیابت همراه می باشد.

به گفته محققان، علاوه بر فواید سلامتی، جایگزینی گوشت قرمز با منابع پروتئین گیاهی سالم به کاهش انتشار گازهای گلخانه ای و هم تغییرات آب و هوایی کمک می نماید و مزایای زیست محیطی دیگری را هم به همراه دارد.

این مطالعه در ماه جاری (اکتبر ۲۰۲۳)، در مجله آمریکایی تغذیه بالینی (The American Journal of Clinical Nutrition) انتشار یافته است.




1402/08/02
12:26:48
5.0 / 5
254
تگهای خبر: آمریكا , بیمار , پژوهش , پژوهشگر
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۹ بعلاوه ۳
پروژه آسان
ezproject.ir - حقوق مادی و معنوی سایت پروژه آسان محفوظ است

پروژه آسان

انجام پروژه