بسته اخبار اجتماعی در روز سه شنبه

راه اندازی پلیس دوچرخه سوار در پایتخت، كمبود ۲۷ درصدی بارش ایران

راه اندازی پلیس دوچرخه سوار در پایتخت، كمبود ۲۷ درصدی بارش ایران

پروژه آسان راه اندازی پلیس دوچرخه سوار در پایتخت، كمبود ۲۷ درصدی بارش ایران


به گزارش پروژه آسان به نقل از ایسنا، در ادامه به بعضی از مهم ترین اخبار اجتماعی ایسنا اشاره شده كه با كلیك روی تیتر هر یك از آنها، متن كامل خبر در دسترس خواهد بود:
جزئیات اجرای طرح «پلیس دوچرخه سوار»
سردار محمدرضا مهماندار، رییس پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ از افتتاح فعالیت پلیس دوچرخه سوار اطلاع داد و اظهار داشت: پلیس های دوچرخه سوار در آینده توسعه پیدا خواهند كرد و در دیگر مناطق شهر هم فعالیت خواهند داشت.
مهماندار با اشاره به اینكه هدف از اجرای این طرح ارتقای فرهنگ عبور و مرور كاربران ترافیكی در زمینه استفاده از دوچرخه، برقراری نظم و ایمنی ترافیك و سهولت حركت در معابر و خیابان های منتخب مناطق ۶ و ۱۲، جلوگیری از توقف وسایل نقلیه در محل های غیرمجاز، طرح كنترل ناوگان حمل و نقل عمومی بار و مسافر، كاهش زمان حضور پلیس در معابر پرترافیك و افزایش قدرت مانور مأموران پلیس راهنمایی و رانندگی است، اظهار داشت: این طرح در دو شیفت بامداد و عصر اجرا می گردد.
كمبود ۲۷ درصدی بارش ایران/ سیستان وبلوچستان در صدر استان های كم بارش
صادق ضیائیان، رئیس مركز ملی خشكسالی و مدیریت بحران سازمان هواشناسی ضمن اشاره به افزایش ۱.۳ درجه ای دمای ایران طی ۱۱ ماه گذشته نسبت به میانگین بلندمدت اظهار داشت: كشور ۲۷ درصد كمبود بارش دارد.
وی استان های پربارش و كم بارش كشور را طی ۱۱ ماه گذشته اعلام نمود و اظهار داشت: در بازه مهر تا آخر مردادماه سال جاری، استان های آذربایجان غربی و آذربایجان شرقی پر بارش ترین استان ها بودند كه به ترتیب ۲۵ و ۲۱ درصد افزایش بارش نسبت به میانگین بلندمدت را تجربه كردند. استان های كردستان، كرمانشاه، اردبیل، همدان، زنجان، قزوین، سمنان و ایلام در ۱۱ ماه گذشته، در وضعیت نرمال بارشی قرار داشتند.
سردار كمالی در گفت وگو با ایسنا عنوان كرد
كسرخدمت های ایثارگری سربازی تعیین تكلیف شد + جزئیات
سردار موسی كمالی، رئیس اداره سرمایه انسانی سرباز ستاد كل نیروهای مسلح از تعیین تكلیف قانون كسر خدمت های مربوط به ایثارگری، رزمندگی و اسارت در مجلس شورای اسلامی و اجرای آن از روز شنبه اطلاع داد.
كمالی با تاكید بر اینكه این قانون تنها برای سربازان در حال خدمت است و افرادی كه به سربازی نرفته امكان استفاده از آن را ندارند، تصریح كرد: شرایط استفاده از این قانون هم اینطور است كه سرباز ابتدا به یگان محل خدمت خود مراجعه نموده و گواهی اشتغال دریافت می كند. سپس این گواهی را باید به همراه برگه اعزام به محل خدمت والدین خود ببرند و در آنجا پرونده مورد بررسی قرار گرفته و بعد از تایید اطلاعات به ازای هر یك ماه اسارت و رزمندگی و هم هر یك درصد جانبازی والدین ۱۲ روز كسر خدمت دریافت كند.
رئیس سازمان نهضت سوادآموزی اعلام كرد
چگونگی تعیین تكلیف استخدام آموزش دهندگان نهضت سوادآموزی/ تهیه لایحه الزامی شدن «آموزش»
علی باقرزاده، رئیس سازمان نهضت سوادآموزی با اشاره به اینكه لایحه الزامی شدن آموزش را تهیه كرده ایم اظهار داشت: این طرح باید در قالب مصوبه دولت یا شورای عالی انقلاب فرهنگی یا مجلس تصویب و اجرا شود. اكنون آموزش اختیاری است و اگر فردی بخواهد زودتر از نظام آموزشی خارج شود حاكمیت نمی تواند از او ممانعت كند چونكه قانونی در این باره نداریم. امید است این امر در قالب لایحه به نتیجه برسد.
باقرزاده از تعیین تكلیف استخدامی آموزش دهندگان نهضت در قانون الحاقی كه در مجلس تصویب و به شورای نگهبان ارسال شده است اشاره نمود و اظهار داشت: بر طبق این قانون آموزشیاران مستمر بالای دو نفر كه پیش از سال ۹۲ با ما همكاری داشتند باید در یك آزمون داخلی شركت و اگر پذیرفته شدند دوره های ضمن خدمت را طی كنند. پیش بینی شده كه باید آیین نامه ای برای این قانون تهیه می گردد كه جزئیات و شرایط شركت در این آزمون را مشخص می كند.
واكنش سازمان جنگل ها به ساخت جاده در ارتفاعات سواد كوه
مسعود منصور، معاون حفاظت و امور اراضی سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری با اشاره به اینكه اجازه ساخت یك ایل راه ۴ كیلومتری در ارتفاعات سواد كوه به اداره كل امور عشایر داده شده است، اظهار داشت: چنانچه سازمان حفاظت محیط زیست با ساخت این راه مشكلی دارد باید مخالفت خویش را اعلام نماید.
معاون حفاظت و امور اراضی سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری با اشاره به اینكه خسارتی كه به منابع طبیعی از این راه وارد می گردد باید جبران و هزینه آن به حساب خزانه ریخته شود، خاطرنشان كرد: مسیر اصلاحی حدود ۴ كیلومتر است و تخریب حداقل دارد، همینطور از نظر منابع طبیعی ساخت ایل راه در این مسیر مشكلی ندارد. مبدا این ایل راه "ورسك" است و به مراتع "لولشت" ختم می گردد.
رئیس مركز امور بین الملل و مدارس خارج از كشور تشریح كرد
اعلام نتایج مصاحبه معلمان اعزامی به خارج؛ شنبه آینده/دلیل سختگیری وزارت كشور برای ثبت نام اتباع
غلامرضا كریمی، رئیس مركز امور بین الملل و مدارس خارج از كشور وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اینكه ۳۰ درخواست برای تاسیس مدارس جدید غیردولتی در خارج از كشور دریافت كرده ایم اظهار داشت: در حال تدوین مصوبه ای در شورای عالی هستیم تا فضای كار برای علاقه مندان تاسیس مدارس در خارج از كشور فراهم و پشتیبانی از آنها صورت گیرد.
رئیس مركز امور بین الملل و مدارس خارج از كشور وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اینكه كشورهای دیگر میلیاردها تومان هزینه می كنند تا تصویر خوبی از خود در عرصه جهانی ارائه نمایند اظهار داشت: آزمون اعزام معلمین به مدارس امسال برگزار و در گام اول بیش از ۱۷۰۰۰ نفر در آزمون كتبی شركت و بیش از هزار نفر برگزیده شدند كه وارد مرحله مصاحبه شدند. گزینش و مصاحبه به شكل دقیقی انجام شد و در پروسه حراست و گزینش قرار دارد و شنبه آینده نتایج را اعلام می نماییم كه تعدادی از آنها اعزام می شوند و از ۱۶ تا ۲۰ شهریور ماه در دوره های آموزشی توجیهی شركت می كنند تا از اول مهر ۱۱۰ مدرسه ما در خارج از كشور فعالیت خویش را با معلمان جدید شروع كنند.
انتقاد انجمن تالاسمی از افزایش هزینه خرید تجهیزات مصرفی+ پاسخ مسئولان
میثم رمضانی، رئیس هیئت مدیره انجمن تالاسمی ایران با ابراز نگرانی از آنچه كه "خروج تجهیزات مصرفی بیماران تالاسمی از پوشش بیمه" خواند، اظهار داشت: بنابراین بیماران باید ماهانه حدود ۴۵ هزار تومان بیشتر بابت این تجهیزات بپردازند.
وی افزود: تجهیزات مصرفی قبل از این مجانی بوده و جزو بسته های خدمتی در نظر گرفته شده وزارت بهداشت برای بیماران بوده است. اما هم اكنون به علت افزایش قیمت ها، بیمه این خدمت را تحت پوشش قرار نمی دهد. ماه پیش هم برای مدتی بیماران برای تهیه داروهای ایرانی هزینه پرداخت كردند. هم اكنون هم بعضی از داروهای تولید داخل مشمول پرداخت از جیب بیمار می گردد كه امیدوارم با تغییرات مهم مدیریتی در سازمان غذا و دارو این مشكل بزودی برطرف شود.
تندگویان در گفت وگو با ایسنا تشریح كرد
چگونگی روند اعطای تسهیلات «سربازی» به سمن ها
محمدمهدی تندگویان، معاون ساماندهی امور جوانان وزارت ورزش و جوانان از آماده شدن دستورالعمل مشترك بین این معاونت و ستاد كل نیروهای مسلح در مورد «سهمیه امریه» اعضای تشكل های جوانان تا آخر شهریور ماه اطلاع داد.
وی با بیان این كه بحث امریه اعضای سمن ها بدین صورت لحاظ شد كه اعضاء، ۶ ماه آخر دوره خدمت سربازی را بعنوان امریه در سمن بگذرانند، اظهار نمود: در نهایت این تفاهم نامه شكل گرفت و از هفته گذشته جلسات كارشناسی برگزار و صدور دستور العمل اجرایی آن در حال برگزاری است. معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری این روند را زودتر از ما شروع كرده و به یك دستورالعمل اجرایی رسیده و سهمیه گرفته است. یعنی اگر برای مثال ۱۰۰ هزار نخبه داشته باشیم این معاونت برای نمونه برای ۱۰۰۰ نفر سهمیه گرفته است، اما اینجور نیست كه هركسی نخبه است از امریه استفاده نماید بنابراین این امر بدان معنا نیست كه هر كس به تشكل ها آمد به او امریه بدهیم.
رییس سازمان غذا و دارو در گفت وگو با ایسنا عنوان شد
تعیین تكلیف داروهای تك نسخه ای/ چرایی اختلال در "توزیع و عرضه" دارو
دكتر غلامرضا اصغری، رییس سازمان غذا و دارو ضمن تشریح وضعیت بازار دارو و علل مشكلات موجود در این حوزه، در عین حال اظهار داشت: در شرایط پس از آبان ماه كه مرحله دوم تحریم ها اتفاق می افتد، در "تامین" داروی مورد نیاز مردم دچار مشكل نمی شویم؛ چراكه دارو شامل تحریم نیست.
رییس سازمان غذا و دارو با بیان این كه بخش دیگری از اختلال در توزیع و عرضه دارو مربوط به داروهایی است كه در لیست دارویی كشور وجود ندارد، اظهار داشت: این داروها یا قبلا به صورت تك نسخه ای بودند و یا برندهایی هستند كه نوع تولید داخل و برند ژنریك آنها به میزان كافی در كشور وجود دارد اما بعضی از پزشكان و بیماران به نوع خارجی آنها عادت كرده اند. بخشی از این داروها هم هم اكنون دچار اختلال است. به هر حال سهم ارزی ما محدود است و مجبوریم برای داروها اولویت بندی نماییم.
افشانی:
شهرداری تهران را با ۵۰هزار میلیارد تومان بدهی تحویل گرفتم/۱۰ كیلومتر از خط ۷ مترو افتتاح می شود
محمدعلی افشانی، شهردار تهران از ضرورت نوسازی بافت فرسوده، توسعه حمل ونقل عمومی و مترو و... اطلاع داد.
وی با بیان این كه توسعه حمل ونقل عمومی به خصوص مترو در اولویت قرار گرفته است، اضافه كرد: ان شاءالله در همین ماه های پیش رو ۱۰ كیلومتر از خط ۷ مترو را افتتاح خواهیم كرد و تا هفته دولت سال آینده هم ۲۰ كیلومتر دیگر از این خط هم به بهره برداری خواهد رسید و این اقدامات بطور قطع گام موثری در جهت بهبود آلودگی هوا و ترافیك است.
معاون وزیر بهداشت اعلام كرد
ارائه نسخه دوم سند درمان ایرانی ها تا آخر شهریور/ آخرین وضعیت اجرای نظام ارجاع
دكتر قاسم جان بابایی، معاون درمان وزیر بهداشت از ارائه نسخه دوم سند درمان ایرانی ها تا آخر ماه جاری اطلاع داد.
جان بابایی با اشاره به بحث نظام ارجاع اظهار داشت: خوشبختانه نظام ارجاع در گلستان، زنجان و گیلان شروع شده، البته در استان های دیگر هم به صورت محدود شروع شده است و امیدواریم تا آخر سال سایر استان ها را هم به این كار اضافه نماییم. باید توجه كرد كه بحث نظام ارجاع و پزشك خانواده پروژه ای بلندمدت است. لازمه نظام ارجاع وجود، زیرساخت الكترونیك و دسترسی مردم به سطح یك عرضه خدمات است. یكی از اعتراضات مردم این است كه در سطح یك فقط در نوبت بامداد پزشك حضور دارد و پس از ظهرها پزشك نیست. ازاین رو تا زمانی كه دسترسی را كامل و زیرساخت ها را الكترونیك نكنیم، ارجاع شكل نمی گیرد. باید بدانیم كه هدف از نظام ارجاع سخت كردن كار مردم نیست، بلكه تسهیل كار مردم است. بر این اساس یكی از كارهای مهمی كه در كلینیك های ویژه صورت خواهد گرفت، ساماندهی نوبت دهی هاست.
به گزارش پروژه آسان به نقل از ایسنا، پربازدیدترین اخبار اداره اجتماعی در ۲۴ ساعت گذشته به شرح زیر است:
كسرخدمت های ایثارگری سربازی تعیین تكلیف شد + جزئیات
راه اندازی پلیس دوچرخه سوار در پایتخت/ آمادگی جهت استفاده از موتور برقی
قتل زن جوان مقابل چشمان پسر خردسالش
تعیین تكلیف داروهای تك نسخه ای/ چرایی اختلال در "توزیع و عرضه" دارو
كمبود ۲۷ درصدی بارش ایران/ سیستان وبلوچستان در صدر استان های كم بارش



1397/06/07
13:39:27
5.0 / 5
5298
تگهای خبر: آموزش , آموزش و پرورش , اجتماعی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۴
پروژه آسان
ezproject.ir - حقوق مادی و معنوی سایت پروژه آسان محفوظ است

پروژه آسان

انجام پروژه