ردیف اعتباری ویژه آموزش و پرورش عشایری در بودجه ۹۹ لحاظ شود
به گزارش پروژه آسان مدیركل دفتر توسعه عدالت آموزشی و آموزش عشایر وزارت آموزش و پرورش با اشاره به بند 14اساسنامه مدارس عشایری اظهار داشت: به منظور تحقق عدالت آموزشی و بسترسازی توسعه متوازن در مناطق عشایری، سازمان برنامه و بودجه موظف شده است ردیف اعتباری خاص با عنوان توسعه آموزش و پرورش عشایری را تعیین و در لوایح بودجه سالانه منظور كند.
محمدرضا سیفی در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به شركت در جلسه شورای اداری شهرستان اصلان دوز استان اردبیل و همین طور مهاجرت معكوس روستائیان و عشایر از دیگر مناطق به سمت این شهر، اظهار داشت: با عنایت به توسعه اقتصادی و كشاورزی دشت مغان و انتقال آب از سد خداآفرین به این منطقه، در آینده نزدیك شاهد افزایش بی سابقه تعداد دانش آموزان شهرهای اطراف خواهیم بود و لازم است مسئولین محلی الان خودرا برای شرایط جدید تحصیلی آماده كنند.
او همینطور در شورای آموزش و پرورش شهر گرمه، از سخنگوی كمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی درخواست نمود با عنایت به فصل بودجه ریزی، نسبت به اجرای بند ۱۴اساسنامه مدارس عشایری حساسیت داشته و برای اجرایی شدن آن مساعدت كند.
وی با اشاره به بند ۱۴ اساسنامه مدارس عشایری كه در اسفند سال ۹۳ به تصویب شورای عالی آموزش و پرورش رسیده و با امضای رئیس جمهور بعنوان قانون درآمده است، اظهار داشت: به منظور تحقق عدالت آموزشی و بسترسازی توسعه متوازن در مناطق عشایری، سازمان برنامه و بودجه موظف شده است ردیف اعتباری خاص با عنوان توسعه آموزش و پرورش عشایری را تعیین و در لوایح بودجه سالانه منظور كند.
مدیر كل دفتر توسعه عدالت آموزشی و آموزش عشایر وزارت آموزش و پرورش همین طور آگاهی داد كه به منظور پاسداشت فرهنگ غنی عشایر شاهسون در منطقه عشایری انگوت شهرستان گرمه، موزه دائمی عشایری در زمینی كه به این منظور توسط اهالی منطقه اهدا شده است، ساخته خواهد شد.
سیفی با اشاره به شركت در شورای آموزش و پرورش شهر پیله سوار و با تاكید بر این نكته كه یك چهارم دانش آموزان عشایری كشور در سه استان آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی و اردبیل حضور دارند، اظهار داشت: مجمع خیرین مدرسه ساز عشایری با محوریت استان اردبیل در پیله سوار تاسیس خواهد شد، در همین راستا تصویب گردید یكی از خیرین مسكن ساز این استان مسئولیت گرد آوردن خیرین و تمركز آنها را در این عرصه به عهده بگیرد.
وی با اشاره به اینكه استان اردبیل با ۸۰۰۰ دانش آموز عشایری كه در هشت منطقه عشایری در ۶۰۳ مدرسه و ۷۸۲۲ كلاس میزبان دانش آموزان یكی از قدیمی ترین ایل های عشایری به نام شاهسون است اظهار داشت: این استان دارای ۱۱ مدرسه شبانه روزی عشایری با ۸۴۲ دانش آموز و یك هنرستان فنی و حرفه ای نیز هست.
سیفی افزود: مهمترین مشكلات مناطق عشایری استان اردبیل برخلاف دیگر استان های كشور به سبب برخورداری از شرایط اقتصادی مطلوب دشت مغان، صرفا فضای فیزیكی نبوده و منعطف به كیفیت آموزش و همین طور تجهیزات كمك آموزشی می شود كه در این زمینه با تشكیل كارگروه ویژه طی یكسال مشكلات مطروحه مرتفع می شود.
منبع: پروژه آسان
این مطلب پروژه آسان را پسندیدید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب