معاون وزارت آموزش و پرورش:

آموزش و پرورش سر منافع معلم تعارف ندارد

آموزش و پرورش سر منافع معلم تعارف ندارد

پروژه آسان: فارس معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش اظهار داشت: این وزارتخانه بر سر منافع آموزش و پرورش و معلمین با هیچ کسی تعارف و معامله نمی کند و حقوق معلمین و مطالبات آنان را در بستر قانونی پیگیری می کند.


دکتر صادق ستاری فرد عصر شنبه ۱۷ اردیبهشت در مسافرت به شهرستان قیر وکارزین و در جشن سپاس معلم این شهرستان، اظهار داشت: ما یک دستگاه عظیم با یک میلیون کارمند هستیم که هرکدام از ما می توانیم تریبونی برای اعتلای نظام تعلیم و تربیت باشیم تا نشان دهیم آموزش و پرورش مولد سرمایه اجتماعی است.
به نقل از آموزش و پرورش فارس، ستاری فرد اضافه کرد: نقش و اهمیت معلم در تربیت فرزند و نسل بگونه ای است که امام خمینی (ره) همه سعادت و شقاوت جامعه را برگرفته از مدرسه می داند که کلید این مدرسه دست معلم است.
او ضمن اشاره به آثار شهید مطهری اضافه کرد: یک معلم هم خودش و هم آثارش می تواند انسان ساز باشد.
معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش، آموزش و پرورش و مدرسه را مولد سرمایه های اجتماعی، فرهنگی و انسانی دانست و اظهار داشت: معلم بر مبنای فطرت پاک و خداجویانه خود نمی خواهد و نمی تواند مخرب سرمایه اجتماعی باشد.
ستاری فرد اضافه کرد: معلم مطالبه گر، تکلیف گرا و مسئولیت پذیر است و در برابر سرنوشت جامعه مسئول است.
او اظهار داشت: امام خمینی(ره) در جمله ای نقش و اهمیت معلمی را بسیار بالا دانست و اظهار داشت: مهم تر از نقش، مسئولیت معلم در برابر اداره جامعه است.
معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش افزود: وزارت آموزش و پرورش مطالبات به حق فرهنگیان را به صورت جد دنبال کرده و می کند اما بدون هیاهو و بدون کار رسانه ای، چونکه این کار در شان مقام معلم نیست.
ستاری فرد در بخش دیگری از سخنان خود اظهار داشت: ۱۰ سال نظام رتبه بندی معلمین فقط در سند تحول نوشته شد و علیرغم این که مجلس شورای اسلامی در قانون برنامه ششم مبتنی بر همین سند تحول در ماده۶۳ دولت را مکلف به عرضه لایحه رتبه بندی کرد اما متاسفانه دولت و مجلس گذشته عزم جدی برای عرضه این لایحه نداشتند.
او اظهار داشت: با تشکیل مجلس جدید، مطالبه جدی در مورد نظام رتبه بندی توسط نمایندگان مجلس خصوصا نمایندگانی که از طبقه معلمین در مجلس شورای اسلامی حضور دارند انجام شد.
معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش ضمن اشاره به این که در انتها دولت قبل لایحه ای با عنوان نظام رتبه بندی معلمین در اختیار مجلس قرار داده شد، اظهار داشت: این لایحه در اسفندماه ۹۹ یعنی در سه ماه پایانی دولت قبل عرضه شدکه در آن اولا تأمین مالی مشخص نشده بود.
ستاری فرد اضافه کرد: دوما در آن لایحه آمده که پس از رایزنی مجلس با دولت ۲۰ هزار میلیارد تومان در تبصره ۲ بودجه ۱۴۰۰ برای ۳ سال یعنی هر سال حدود ۷ هزار میلیارد تومان پیشبینی شده بود و بر مبنای آن در واقع رتبه بندی معلمین در ۳سال باید دنبال شود وهمه معلمین هم نباید در رتبه های بالا قرار گیرند.
او افزود: همچنان در آن لایحه آمده که ۵۵درصد معلمین در رتبه یک، دو و صرفاً ۱۰ درصد معلمین باید به رتبه آخر برسند.
معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش در مورد افزایش حقوق در لایحه ای که دولت قبل عرضه کرده اضافه کرد: ۲۵ درصد میانگین حقوق که شامل معلمان زیر دو سال خدمت و همینطور معلمانی که در ادارات مشغول هستند هم نمی شد.
ستاری فرد ضمن اشاره به این که بر مبنای آن لایحه هیچ سنوات ارفاقی برای معلمین مناطق محروم و استثنایی در نظر گرفته نشده بود، اظهار داشت: یک سال تمام، مجلس شورای اسلامی بر آن لایحه سراسر اشکال و ابهام کار کرد.
او اضافه کرد: همزمان با تشکیل دولت جدیدهمراهی وزارت خانه اموزش و پرورش و سازمان برنامه با کمیسیون آموزش بیشتر شد و اصلاحات قوت گرفت و با سرعت بیشتر کار انجام گرفت.
معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش ضمن اشاره به این که مطابق قانون آئین نامه داخلی مجلس در اثنای بررسی بودجه هیچ طرح و لایحه ای نباید وارد صحن علنی مجلس شود، اظهار داشت: اما در شانزهم اسفندماه با هماهنگی دولت، مجلس و شورای نگهبان لایحه نظام رتبه بندی وارد صحن علنی مجلس شد که همان روز هم تصویب و تعیین و مقرر شد که ۳۸ هزار میلیارد تومان اختصاص داده شود.
ستاری فرد اضافه کرد: آن چیزی که مجلس تصویب کرده و وزارت آموزش و پرورش باید اجرا نماید این است که تمام معلمین مشمول رتبه بندی شوند و هیچ سهمیه بندی برای رتبه بندی نداریم به عبارتی هرمعلمی که شایستگی عمومی، حرفه ای، تخصصی و تجربه علمی و توانمندی و سنوات خدمت را دارند باید به رتبه های بالاتر نایل شوند.
او ضمن اشاره به آئین نامه اظهار داشت: در آئین نامه تعللی نشد و ۲۳ اسفندماه قانون به وزارت آموزش و پرورش ابلاغ گردید و در همین قانون صراحتا عنوان شد که وزارت آموزش و پرورش مکلف است با همکاری سازمان اداری و استخدامی و سازمان برنامه و بودجه و دونفر از نمایندگان مجلس آئین نامه را ظرف مدت یکماه تبیین کند و در اختیار هیات وزیران قرار دهد.

ستاری فرد همینطور اظهار داشت: تغذیه دانش آموزی برای مناطق محروم پس از ۱۰ سال شروع خواهد شد بدین صورت که در یکی از مناطق به صورت آزمایشی مبحث تغذیه دانش آموزی اجرا شد و تا سال تحصیلی مهرماه برای ۳میلیون و ۵۰۰هزار دانش آموز مناطق محروم مبحث تغذیه دانش آموزی را بتوانیم پوشش دهیم که هزار و صد و پنجاه میلیارد تومان برای مبحث تغذیه دانش آموزی پیشبینی اعتبار شده است.




منبع:

1401/02/18
15:23:08
0.0 / 5
407
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۹ بعلاوه ۵
پروژه آسان
ezproject.ir - حقوق مادی و معنوی سایت پروژه آسان محفوظ است

پروژه آسان

انجام پروژه