مهلت ثبت نام دانش آموزان در پایگاه های تابستانی تا ۱۵ تیرماه

مهلت ثبت نام دانش آموزان در پایگاه های تابستانی تا ۱۵ تیرماه

پروژه آسان: معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش، از فعالیت 25 هزار پایگاه تابستانی مورد تایید وزارت آموزش وپرورش آگاهی داد و اعلام نمود که دانش آموزان تا 15 تیرماه فرصت دارند در این پایگاه ها ثبت نام کنند.


به گزارش پروژه آسان به نقل از ایسنا، اصغر باقرزاده درباره ی آیین افتتاحیه پایگاه های تابستانی در مدارس، در شبکه خبر سیما اظهار داشت: "تربیت بدون توقف؛ ایجاد موقعیت های تربیتی توسط تمام نهادها، خانواده ها و مدارس برای دانش آموزان"، شعار تابستان امسال است.
وی با اعلان اینکه از اول خردادماه ثبت پایگاه ها را در سامانه نورینو پیش بینی کرده بودیم، اضافه کرد: حدود ۲۵ هزار پایگاه در حدود ۲۰ درصد مدارس، بعلاوه هزار کانون فرهنگی و تربیتی در آموزش وپرورش و هزار کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در شهرهای مختلف تا به امروز در نورینو ثبت شده است. این روند تا ۷ تیر ادامه دارد.
بگفته باقرزاده، دانش آموزان تا ۱۵ تیر فرصت ثبت نام در این ۲۵ هزار پایگاه را دارند و می توانند بوسیله پنجره واحد خدمات آموزش وپرورش به آدرس my.medu.ir می توانند رشته های مختلف را در محلهای مختلف ببینند و مبادرت به ثبت نام در این پایگاه ها کنند.
معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش وپرورش با اعلان اینکه تا این لحظه ۳۷۰ هزار دانش آموز از سراسر کشور در این ۲۵ هزار پایگاه تابستانی ثبت نام کرده اند، درباره ی هزینه کلاسها اضافه کرد: تمام پایگاه هایی که در سامانه جامع معاونت پرورشی در درگاه وزارت آموزش وپرورش یعنی "نورینو" ثبت شده اند، باید مبلغ شهریه کلاس را نیز در این سامانه عنوان کنند. بدین سبب اساسا نظارت بر شهریه ها وجود دارد.
باقرزاده عنوان کرد: برخی برنامه ها و فعالیت ها رایگان است اما تعدادی از فعالیت ها به سبب این که رویکردشان مهارتی و حرفه ای است و احتیاج به ابزار و مربی متخصص دارد، هزینه و شهریه دریافت می کنند اما سقفی برایش وجود دارد و نظارت بر روی این هزینه ها بوسیله شورای اوقات فراغت استان که مدیر کل استان، رییس آن شوراست، اتفاق می افتد.
وی بیشتر توضیح داد: ابتدا شهریه کلاسها باید عنوان شود و در سامانه تایید گردد تا اجازه نمایش دادن آن کلاس در سامانه نورینو داده شود و دانش آموزان بتوانند این پایگاه ها را ببینند. طبیعتا اعداد و ارقام کلاس هم باید منطقی و حساب شده باشد تا فرصت را برای شرکت عموم دانش آموزان بوجود آورد.
معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش وپرورش همین طور خطاب به دانش آموزان سفارش کرد: سفارش می کنم دانش آموزان از پایگاه های تابستانی آموزش وپرورش بهره گیرند. اساتید این پایگاه ها مورد تایید آموزش وپرورش است و نظارت بر روی مبالغ و شهریه های آن وجود دارد و آموزش وپرورش اجازه غیر متعارف بودن این مبالغ را نمی دهد.
بگفته باقرزاده والدین و دانش آموزان می توانند بوسیله درگاه انعکاس نظرات و پیشنهادات و انتقادات در سامانه "نورینو" و پنجره خدمات واحد وزارت آموزش و پرورش، شکایات خود درباره ی شهریه های نامتعارف کلاس های پایگاه های تابستانی ثبت شده در سامانه "نورینو" را به اطلاع آموزش وپرورش برسانند.



1402/04/07
19:45:59
5.0 / 5
454
تگهای خبر: آموزش , آموزش و پرورش , خدمات , دانش آموز
این مطلب پروژه آسان را پسندیدید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر بدید
= ۲ بعلاوه ۲
پروژه آسان
ezproject.ir - حقوق مادی و معنوی سایت پروژه آسان محفوظ است

پروژه آسان

انجام پروژه

با پروژه آسان زمان را مدیریت کنید، نه پروژه‌ها را !