معجزه علمی برای تولید خاویار در ژاپن
        
        به گزارش پروژه آسان، محققان ژاپنی توفیق یافتند جنسیت استروژن های نر را تغییر دهند تا به ماده هایی تبدیل شوند که قادر به تولید تخم (خاویار) هستند.
        
        به گزارش پروژه آسان به نقل از خبر آنلاین، به نقل از یورونیوز، خاویار، در گذشته، از ماهی های استروژن های وحشی صیدشده در طبیعت، بخصوص در روسیه و ایران، استخراج می شد. اما صید بیش از اندازه، سبب کاهش شدید جمعیت این گونه از ماهی ها شده و آنها را در معرض تهدید جدی قرار داده است.
 به همین دلیل، در بیشتر کشورها مقرراتی برای محدود کردن این نوع صید وضع شد و کشورهای تولیدکننده خاویار به پرورش استروژن روی آوردند تا بتوانند این تخم های کوچک و گران بها، که گاهی «طلای سیاه» نامیده می شود، را تولید کنند.
 چین در این راه به بزرگ ترین تولیدکننده خاویار پرورشی جهان تبدیل شد، در صورتیکه روسیه، ایتالیا و فرانسه نیز در رتبه های دوم تا چهارم قرار دارند.
 ژاپن امیدوار است با این کشف علمی بتواند عقب ماندگی خودرا در تولید و صادرات خاویار جبران کند.
 هم اکنون، پرورش دهندگان مجبورند همه استروژن های جوان را برای چند سال نگه دارند. علاوه بر این، حدودا سه سال طول می کشد تا ماهیان به بلوغ جنسی برسند و مشخص شود نر هستند یا ماده. ماده ها بطور معمول برای تولید خاویار نگه داشته می شوند، در صورتیکه نرها برای تولید گوشت به کار می روند و با قیمت پایین تری فروخته می شوند.
 دانشمندان ژاپنی در دانشگاه کیندای، آزمایش های مختلفی انجام دادند و در نهایت با تغییر تغذیه بچه استروژن ها، افزودن تلفیقی از سویا به نام ایزوفلاوون، که هورمون استروژن (هورمون اصلی ماده ها) را شبیه سازی می کند، به موفقیت رسیدند نرها را به شکلی «ماده ممتاز» تبدیل کنند. بعد از مصرف این «قرص های سویا» به مدت حدود شش ماه، همه استروژن هایی که قرار بود نر شوند، تبدیل به این «ماده های ممتاز» شدند.
 خاویار تولیدشده توسط ماده ها و «ماده های ممتاز» کاملا مشابه است. به نظر می آید این ماهیان خاصیت های مشابه استروژن های پرورشی معمولی دارند. تولیدکنندگان ژاپنی تأکید دارند که کیفیت خاویار عالی است، برای اینکه هورمون به کاررفته طبیعی است و هیچ ماده شیمیایی باقی مانده ای در ماهی ها ایجاد نمی کند.
به طور خلاصه، ماده ها به طور معمول برای تولید خاویار نگه داشته می شوند، در صورتی که نرها برای تولید گوشت به کار می روند و با قیمت پایین تری فروخته می شوند. تولیدکنندگان ژاپنی تاکید دارند که کیفیت خاویار عالی است، به جهت اینکه هورمون به کاررفته طبیعی است و هیچ ماده شیمیایی باقیمانده ای در ماهی ها ایجاد نمی نماید.
 منبع: ezproject.ir
        
    
    
    
    
            
            
            
      
            
        
	
    
     این مطلب پروژه آسان را پسندیدید؟
    
    
        (1)
    
    
     
        (0)
    
     
    
                
    
            
 
       
             تازه ترین مطالب مرتبط
        
        
       
             نظرات بینندگان در مورد این مطلب