معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش:
آموزش و پرورش بودجه ویژه برای رفع عوامل بازماندگی از تحصیل ندارد
به گزارش پروژه آسان معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اینكه به آموزش و پرورش بودجه ویژه ای برای رفع عوامل بازماندگی از تحصیل به دلیل فقر و صدمه های اجتماعی داده نمی گردد، اظهار داشت: تمام تلاش ما جذب این كودكان با همكاری نهادهای مرتبط می باشد. در این جهت سال قبل ۱۴۲ هزار كودك بازمانده از تحصیل شناسایی شدند و ۳۰ هزار نفرشان به مدرسه برگشتند.
رضوان حكیم زاده در گفتگو با ایسنا با اشاره به برنامه انسداد مبادی بیسوادی كه در سال ۹۲ از جانب وزرای آموزش و پرورش و كشور به استان ها ابلاغ گردید، اظهار نمود: در همین راستا دستورالعملی به ادارات آموزش و پرورش ارسال كردیم تا امر جذب و شناسایی كودكان بازمانده از تحصیل توسط راهبران آموزشی بخصوص در مناطق محروم دنبال شود.
وی اضافه كرد: آموزش و پرورش وظیفه دارد فضای آموزشی و معلم را برای كودكان رجوع كننده به منظور ثبت نام مهیا كند اما برای كودكان بازمانده از تحصیل باید مبادرت به رفع موانع كرد.
معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اینكه به آموزش و پرورش بودجه ویژه ای برای رفع عوامل بازماندگی از تحصیل به دلیل فقر و صدمه های اجتماعی داده نمی گردد، هرچند تمام تلاش ما جذب این كودكان با همكاری نهادهای مرتبط می باشد، اظهار داشت: به منظور پیشبرد این برنامه ستادی تشكیل داده ایم و دستگاه ها و سازمان های ذیربط همچون وزارت رفاه، سازمان بهزیستی و كمیته امداد در آن حضور دارند.
حكیم زاده اضافه كرد: وظایف هركدام از دستگاه ها در جلسه اخیر وزرای آموزش و پرورش و رفاه مشخص شده و امید است شاهد هم افزایی در این زمینه باشیم.
وی با اشاره به اینكه سال قبل ۱۴۲ هزار كودك بازمانده از تحصیل شناسایی شدند، اظهار داشت: با پیگیری های صورت گرفته ۳۰ هزار نفر از این كودكان به مدرسه برگشتند. در همین راستا ما موفق شدیم با همكاری وزارت كشور و وزارت امور خارجه ۵۵۰۰ كودك بازمانده از تحصیل كه مدارك هویتی نداشتند را با صدور كارت حمایت تحصیلی در مدارس ثبت نام نماییم.
این مطلب پروژه آسان را پسندیدید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب