برگزاری جشنواره من و آینده در جهت كاستن از مهاجرت دانش آموزان مدارس سمپاد
به گزارش پروژه آسان رئیس مركز ملی پرورش استعدادهای درخشان و دانش پژوهان جوان اظهار داشت: جشنواره «من و آینده» در جهت كاستن از مهاجرت دانش آموزان مدارس استعدادهای درخشان به خارج از كشور برگزار می گردد.
به گزارش پروژه آسان به نقل از ایسنا، فاطمه مهاجرانی، رئیس مركز ملی پرورش استعدادهای درخشان و دانش پژوهان جوان در نشست سرپرست وزارت آموزش و پرورش در نشست با مدیران و كاركنان این مركز با قدردانی از زحمات و تلاش كارشناسان مركز ملی پرورش استعدادهای درخشان، اظهار نمود: سازمان پرورش استعدادهای درخشان بعد از تصویب ادغام سمپاد و باشگاه دانش پژوهان به مركز تنزل یافته است و با اینكه ازنظر حقوقی مجموعه كوچك شد اما دو كار طرح ملی شهاب و جشنواره جوان خوارزمی به مجموعه مركز اضافه شده است.
وی اظهار داشت: در دو معاونت مركز، مركز سیاست گذاری مدارس استعدادهای درخشان، المپیادهای دانش آموزی و اجرای طرح ها بر مبنای سند تحول بنیادین را بر عهده داریم و به صورت مشخص انجام می دهیم.
مهاجرانی با اشاره به اینكه مدارس سمپاد در اجرایی سازی سند تحول پیشگام هستند، تصریح كرد: یكی از مهم ترین كارهایی كه انجام داده ایم بازطراحی همه برنامه مدارس سمپاد با رویكرد سند تحول بنیادین بوده است و هیچ برنامه ای نداریم كه پیوست سند تحول در رابطه با آن مشخص نشده باشد.
تأسیس مركز مشاوره ویژه برای دانش آموزان مدارس سمپاد و المپیادی
رئیس مركز ملی پرورش استعدادهای درخشان خاطرنشان كرد: یكی دیگر از مهم ترین اقدامات تأسیس مركز مشاوره ای است كه دانش آموزان مدارس سمپاد و المپیادی درخواست راه اندازی آنرا داشته اند و این مركز مشاوره در هفته دولت افتتاح می گردد كه نخستین مركز نخبگانی است كه آموزش و پرورش متولی آن خواهد بود.
وی با اشاره به برگزاری جشنواره من و آینده، اظهاركرد: برای این كه مهاجرت دانش آموزان سمپادی از كشور كمتر شود یكی از كارهایی كه در دست اقدام داریم این است كه ظرفیت سازی نماییم تا دانش آموزان تصویر خویش را در آینده ببیند و این جشنواره این كار را انجام می دهد و برای برگزاری جشنواره با بسیج مهندسی كار را آغاز كرده ایم.
مهاجرانی بر گسترش تعاملات بین دستگاهی تاكید كرد و اظهار داشت: با حوزه های مختلف نخبگانی مانند پژوهشگاه وزارت علوم، وزارت نفت و ستاد علمی فناوری ریاست جمهوری تعاملاتی داشته ایم وكار سوق هایی را برای همكاری بیشتر تعریف كرده ایم.
مهاجرانی با اشاره به اینكه بیشتر دانش آموزان المپیادی تهرانی و پسر هستند، اظهار داشت: سند تحول بنیادین به شدت بر روی دانش آموزان با نیازهای ویژه تاكید دارد و به دلیل اینكه مدارس استعدادهای درخشان، مدارس خاص هستند، در استان ها مدارس معین معرفی شده اند و كتاب های تكمیلی با محتوای مورد احتیاج به دانش آموزان داده می شود و این كتاب های تكمیلی به نیازهای دانش آموزان استعدادهای درخشان پاسخ خواهد داد.
مهاجرانی بابیان اینكه هدایت استعدادهای برتر به رشته های علوم انسانی مدنظر است، اظهار داشت: به جهت اثرگذاری بسیار بالای این رشته در تصمیم گیری ها، در چند سال قبل توجه ویژه ای به رشته های علوم انسانی شده است و در مركز ملی پرورش استعدادهای درخشان برنامه هایی در دست اقدام داریم.
خانه علوم پایه برای توسعه روابط دانش آموزان استعدادهای درخشان با سایر دانش آموزان راه اندازی خواهد شد
مهاجرانی با اشاره به تاكید مقام معظم رهبری در دیدار هرساله با دانشگاهیان اظهار نمود: برنامه های جدیدی در مركز كلید خورده اند كه یكی از برنامه ها توجه به علوم پایه در متوسطه دوره اول است بنابراین خانه علوم پایه برای توسعه روابط دانش آموزان استعدادهای درخشان با سایر دانش آموزان راه اندازی خواهد شد كه در آن توجه به افزایش تعاملات دانش آموزان استعدادهای درخشان با سایر دانش آموزان پیگیری می شود.
به گزارش معاونت روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت آموزش و پرورش، رئیس مركز ملی پرورش استعدادهای درخشان در ادامه افزود: اردوهای علمی و جهادی برنامه ای با رویكرد افزایش تعامل دانش آموزان استعدادهای درخشان با سایر دانش آموزان است تا در راه بهبود وضعیت علمی دانش آموزان دیگر كمك كنند.
وی با اشاره به اینكه توجه به سمپاد مهارتی مدنظر است، اظهار داشت: تكنولوژی و فناوری در سه سطح پایین، میانی و برتر تقسیم می شوند و كار سوق هایی بعنوان پودمان معرفی شوند كه در ارتباط باهم افرادی با توانایی كار در حوزه های هایتكت تربیت می شوند.
مهاجرانی با اشاره به اینكه اقتدار علمی درگرو گسترش دیپلماسی علمی است، اظهار داشت: كشورهای دیگر در دوره های آمادگی دانش آموزان المپیادی خود از مدال آوران ایرانی استفاده می نمایند كه امسال افتخار میزبانی كشور آذربایجان برای دو دوره آمادگی المپیاد ریاضی و زیست شناسی را در جهت تحقق ایران ۱۴۰۴ داشتیم.
این مطلب پروژه آسان را پسندیدید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب