هدف از نوشتن مشق، برگه سیاه كردن نیست
پروژه آسان: مشاور مدیركل وامور بانوان اداره كل آموزش و پرورش خراسان شمالی اظهار داشت: حذف مشق در منزل موضوعیت ندارد، بحث در تغییر ماهیت تكالیف است.
«فرانك محمدی» در گفت وگو با خبرنگار ایسنا، با اشاره به این كه هدف وزارت آموزش و پرورش حذف مشق در منزل نیست، افزود: هدف اصلی مهارت محور شدن تكالیف در منزل است كه در این شرایط برخی تكالیف كه امكان انجام آنها در مدارس است با نظارت معلم در مدرسه انجام می گردد و دیگر تكالیفی كه مهارت فردی و اجتماعی را تقویت می كند در منزل به آن پرداخته می گردد.
وی اظهار نمود: در مقطع ابتدایی به دلیل وجود ارزشیابی توصیفی كه باید مشق به دانش آموزان گفته شود باید از مشق های بی هدف جلوگیری شود و تكالیف هدفمند باشند.
مشاور مدیركل و امور بانوان اداره كل آموزش و پرورش خراسان شمالی تصریح كرد: در گذشته بر مبنای نیازهای دانش آموزان به آنها تكالیف داده نمی شد كه با عنایت به برنامه ریزی های فعلی كه انجام شده است و تكالیف هدفمند شدند برپایه نیازهای هر دانش آموز به آنها تكالیف داده می شود.
محمدی اضافه كرد: این مهم در پایه های اول تا سوم ابتدایی با تراكم كلاس های 16 تا 25 نفر اجرا خواهد شد و فعالیت ها زیرنظر معلم است.
به قول وی، فعالیت های مكمل و مبتنی برمهارت در منزل انجام می گردد و برای این فعالیت های مهارت محور چارچوبی در نظر گرفته شده شده است كه در برگیرنده مهارت های مورد نظر است و این تكالیف در سند برنامه درسی ملی بیان شده است.
مشاور مدیركل و امور بانوان اداره كل آموزش و پرورش خراسان شمالی با بیان این كه برنامه هایی مانند انضباط اجتماعی، مسئولیت پذیری، حفظ محیط زیست، آموزش شهروندی و استفاده صحیح از منابع از برنامه های مهارت محور هستند، اضافه كرد: بعنوان مثال یك روز دانش آموز به همراه یكی از والدین خود خرید روزانه منزل را انجام دهد كه در این فعالیت دانش آموز از جهتی مفاهیم ریاضی را به صورت عملی تمرین می كند و از جهتی با مدیریت مالی آشنا می گردد.
محمدی اظهار نمود: وقتی دانش آموز تكلیفی را با عنوان این كه هر چه در محیط پیرامون خود می بینید یادداشت كنید، را انجام می دهد باعث می گردد با مسائلی كه محیط زیست را تهدید می كند آشنا شود و در رعایت آن مسائل كوشا باشد.
وی خاطرنشان كرد: با عنایت به اهمیت این موضوع، در وزارت آموزش و پرورش هم این مسأله در حال پیگیری است و با عنایت به فعالیت هایی كه در استان ها انجام می گردد یك چارچوب معینی در اختیار دیگر استان ها قرار می گیرد تا همه استان ها بتوانند با خلاقیت بیشتری این كار را پیش ببرند.
مشاور مدیركل وامور بانوان اداره كل آموزش و پرورش خراسان شمالی خاطرنشان كرد: برای پایه های چهارم تا ششم و حتی دوره اول متوسطه برنامه ویژه ای در دستور كار است كه این دانش آموزان بعنوان مثال دو ساعت از زمان رسمی آموزشی خویش را به این مسأله اختصاص دهند و از برنامه های درسی به دور باشند.
این مطلب پروژه آسان را پسندیدید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب