چرا مدارس انگلیس در بحران شیوع كروناویروس تعطیل نشد؟
پروژه آسان: تابحال كشورهای زیادی در سراسر جهان اقدامات سختگیرانه ای مانند ممنوعیت برگزاریِ گردهمایی های بزرگ، محدودیت های شدید در سفرها و رفت وآمد مردم و تعطیلی مدارس را بمنظور مقابله با شیوع كروناویروس اتخاذ نموده اند اما انگلیس اقدامات كنترلی نسبتاً كمی را تابحال ترتیب داده است.
به گزارش پروژه آسان به نقل از ایسنا، می توان این تفاوت را اینگونه توضیح داد كه شیوع كروناویروس در انگلیس نسبت به كشورهای دیگر دیرتر رخ داده و بدین جهت اقدامات مقامات این كشور هنوز به شكلی كه باید جدی نشده است اما با این وجود نیز ضعف اقدامات اتخاذ شده در این كشور همچنان مشهود خواهد بود.
شبیه سازی های كامپیوتری نشان میدهد كه انگلیس در مراحل اولیه شیوع خود قرار دارد كه انتظار می رود طی چهار هفته شیوع در این كشور نیز به شدت افزایش یابد و در هفته های دهم و چهاردهم به اوج خود برسد.
سر پاتریك والانس، مشاور علمی ارشد دولت انگلیس و پروفسور كریس ویتی رئیس ارشد پزشكی این كشور این حكم را اعلام نموده اند كه مقرر است در این مرحله محدودیت های شدیدی اعمال شود.
با این وجود به تاخیر انداختن اعمال محدودیت ها ممكنست منجر به غفلتِ افراد در مواقع اوج شیوع بیماری شود. حتی این امكان وجود دارد كه افراد در ایام اوج شیوع به سبب خستگی از محدودیت های اختیاری، باردیگر به خیابان ها بازگردند. برای مثال الان افراد سالمند كه در بیشترین معرض خطر قرار دارند، قرنطینه اختیاری شده و ارتباطشان با جامعه در زمانی كه خطر شیوع هنوز بالا نرفته قطع شده است اما ممكنست به زودی و در زمانی كه شیوع به اوج خود رسیده این افراد مجبور شوند به قرنطینه خود اختتام دهند.
سر پاتریك والانس، مشاور علمی ارشد دولت انگلیس و پروفسور كریس ویتی، رئیس ارشد پزشكی این كشور همین طور اعلام نموده اند نیازی به ممنوعیت گردهمایی های بزرگ نیست چونكه مدل سازی های كامپیوتری آنها نشان میدهد اقداماتی مانند شست وشوی مكرر دست ها و قرنطینه اختیاری در صورت بروز علایم كارسازترند. بگفته آنها در صورتیكه این اقدامات به درستی اتخاذ شود، می تواند اوج موارد را تا ۲۰ درصد كم كند.
والانس همین طور مدعی شده است كه احتمال مبتلاشدن به این ویروس از اعضای خانواده یا در محیط های بسته كوچك مانند خانه و محل كار بسیار بیشتر از محیط های بزرگ و تجمعات است.
مقامات انگلیس درمورد تعطیلی مدارس نیز همین عقیده را دارند و با وجود تعطیلی مدارس در ایرلند، فرانسه و دانمارك و بسیاری دیگر از كشورهای جهان، انگلیس حداقل تابحال مبادرت به تعطیلی مدارس خود نكرده است.
آنها ادعا می كنند كه تعطیلی مدارس برای مواردی هم چون آنفلوآنزا موثر است اما بنظر می رسد كووید-۱۹ خیلی روی كودكان تاثیری نداشته باشد. این در حالیست كه ممكنست كودكان ناقل كروناویروس شده و عفونت را به والدین یا پدربزرگ و مادربزرگ های خود منتقل كنند. همین طور برخی مقامات نیز معتقدند تعطیلی مدارس فشار زیادی را روی كارمندانی كه تعطیل نشده اند مانند كادر درمانی برای مراقبت از كودكانشان وارد میكند.
استراتژی انگلیس به تاخیر انداختن اوج شیوع تا تابستان است بطوریكه بتواند فشار وارد بر سیستم سلامت همگانی خودرا كم كند. هدف این كشور همین طور مدیریت شیوع به روشی است كه در صورت شیوع سالیانه این ویروس، "ایمنی جمعی" در مقابل آن در جمعیت به وجود آمده باشد. در واقع توجیه مقامات بهداشتی این كشور برای ضعیف بودن محدودیت ها و اقدامات پیشگیرانه وضعیت "ایمنی جمعی" است به این معنا كه هرچه تعداد بیشتری از افراد به ویروس آلوده شوند، مصونیت بیشتری در جامعه ایجاد می شود!
بنا بر گزارش بی بی سی، با این وجود پزشكان و متخصصان در این كشور آگهی می دهند كه كوشش برای مهار سریع و شتابزده این ویروس به احتمال زیاد طی زمستان بعد از برداشتن اقدامات شدید موجب بازگشت همه گیری خواهد شد و فشار وارد بر كادر درمان را باردیگر افزایش خواهد داد.
منبع: پروژه آسان
این مطلب پروژه آسان را پسندیدید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب