دبیر ستاد توسعه فرهنگ علم معاونت علمی ریاست جمهوری اعلام كرد:

افزایش سهم ایران در گردش مالی صنایع خلاق نیامند ایجاد زیست بوم

افزایش سهم ایران در گردش مالی صنایع خلاق نیامند ایجاد زیست بوم

به گزارش پروژه آسان دبیر ستاد توسعه فرهنگ علم، فناوری و اقتصاد دانش بنیان معاونت علمی اعلام نمود: افزایش هرچه بیشتر سهم ایران در گردش مالی 2700 میلیارد دلاری صنایع خلاق در دنیا، نیازمند ایجاد و گسترش زیست بوم صنایع خلاق و فرهنگی در کشور است.


پرویز کرمی روز چهارشنبه در مراسم افتتاحیه اولین نمایشگاه فناوری نرم و صنایع فرهنگی اظهار نمود: متاسفانه چیزی که به غلط در کشور ما جا افتاده است این است که فرهنگ و هنر پرهزینه است اما به واقع نه خرج است و نه هزینه؛ بلکه ثروت بوده و ثروت زا نیز هست که ما نتوانستیم این تصویر را به درستی به جامعه نشان دهیم.
وی همین طور اظهار داشت: ایران اسلامی بتازگی در کنار فعالیتهایی که در جهت تامین زیست بوم فناوری و نوآوری در کشور انجام می دهد به دنبال ایجاد هرچه بیشتر کارخانه های نوآوری و استارت آپ های مختلف است که شکل گیری این خانه های خلاق در استان های مختلف تشکیل دهند زنجیره تولید در کشور می باشند.
کرمی با تاکید براینکه، از این پس به همت جوانان اسلامی، عنوان"اقتصاد خلاق" را بسیار خواهیم شنید، اضافه کرد: امیدوارم در سالهای آینده بند و بودجه ای برای این ساختارهای استارت آپی نداشته باشیم و همه کمک نماییم شرکت های خلاق، صنایع فرهنگی و فناوری هنر به جایگاه خود برسند.


او ضمن اشاره به این که وقتی روح انسان این فعالیتهای خلاقه را می بیند جلا پیدا می کند خاطرنشان کرد: به واقع ما باید تلاش نماییم فرهنگ چندین هزارساله خود و ایران اسلامی را آنگونه که هست به دنیا نشان دهیم.
کرمی در ادامه سخنانش بیان نمود: چالش ما این است که زیست بوم صنایع خلاق و فرهنگی شکل نگرفته است و همچنات کارهای ما هنرمندمحور و فرد محور است.
وی افزود: اگر ما بتوانیم این زنجیره را در این اکوسیستم فناوری، در دل خانه های خلاق و در دل شتاب دهنده های تخصصی صنایع فرهنگی جابیندازیم می توانیم با استفاده از فرهنگ و تمدن ایران سهمی شایسته در ۲۷۰۰ میلیارد دلاری گردش مالی صنایع خلاق در دنیا داشته باشیم.
دبیر ستاد توسعه فرهنگ علم، فناوری و اقتصاد دانش بنیان اظهار داشت: همین طور اگر در این عرصه به خواسته های خود برسیم می توانیم آرمان های انقلابی خودرا صادر نماییم و امیدوارم به زودی هر استانی خانه خلاق مختص زیست بوم خود با شرایط خودرا داشته باشد.

منبع جهانی شدن دین است
سید سعیدرضا عاملی عضو شورایعالی انقلاب فرهنگی نیز در این مراسم اظهار داشت: نسبت به هنر و جهان نگاه های متفاوتی وجود دارد به نظر من نگاه اسلام به هنر جهانی است. به واقع منبع جهانی شدن دین بود و ادیان الهی بودند که خطابه های جهانی ارائه می کردند. چه خطاب قرار دادن مردم جهان، چه مومنان و چه امت که ۶۵ بار در قرآن تکرار شده است؛ پس نگاه دین جهانی است. هنر نیز زبان جهانی دارد که ملت ها و سلیقه های جهان را به یکدیگر پیوند می زند.


وی اضافه کرد: بازنمایی ایران و تمدن ایرانی اسلامی با هنر پذیرش جهانی دارد و امروز کسانی که اسلام و ایران و شیعه هراسی را در جهان مطرح کرده و تصویر سیاهی از ایران ارائه می دهند، هنگامی که وارد این سرزمین می شوند و ایران واقعی را می بینند شوکه می شوند. به واقع تصویر ایران در جهان بازنمایی شده با امور غیرواقعی است. واقعیت این است که ایران در درجه اول مردمی فاخر و آرام دارد که از روحیه باهم بودن لذت می برند.
او ضمن اشاره به این که اگر به هنر با عناصر سازنده اجتماعی نگاه نماییم نقش تقویت عضویت اجتماعی دارد اظهار داشت: باید در اقوام مختلف و حاشیه نشین و حوزه های خلاق مختلف تعلق اجتماعی و احساس افتخار کردن به سرزمین را ایجاد کرد. همین طور تقویت بودن و امید به زندگی از درون هنر به وجود می آید که همچون نقاشی، صنایع دستی و هنرهای تجسمی جلوه هایی از هنر است.
عاملی اظهار داشت: گاهی هنر با همان ظرافت های اجتماعی که دارد تبدیل به رفتار هنرمندانه می شود هنر وجه عمومی تر و زیباتری پیدا می کند در هنر عنصر هویت وجود دارد و خاستگاه هنر می تواند از درون یک جامعه وجغرافیای ملی باشد. جنبه اجتماعی هویت با هم بودن است و ما نیاز داریم در جامعه هنری برای نماد شهری و ملی خود فکر نماییم.



منبع:

1399/11/19
20:34:11
0.0 / 5
973
تگهای خبر: اجتماعی , شركت , علم , فناوری
این مطلب پروژه آسان را پسندیدید؟
(0)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر بدید
= ۵ بعلاوه ۳
پروژه آسان
ezproject.ir - حقوق مادی و معنوی سایت پروژه آسان محفوظ است

پروژه آسان

انجام پروژه