حاجی میرزایی:

سند 2030 مبنای عمل در كشور ما نیست

سند 2030 مبنای عمل در كشور ما نیست

به گزارش پروژه آسان وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه مهم ترین هدف تعلیم و تربیت پرورش افرادی مستقل و با مسئولیت است اظهار داشت: سند ۲۰۳۰ مبنای عمل در کشور ما نیست؛ چونکه انسانی باید پرورش یابد که تمدن نوین اسلامی را پایه گذاری کند.


به گزارش پروژه آسان به نقل از ایسنا، محسن حاجی میرزایی در دومین روز از پنجمین دوره توانمندسازی مدیران و مربیان قرآنی سراسر کشور که از راه شبکه شاد پخش گردید با اشاره به اینکه قرآن آمده تا انسان را در راه تعلیم و تربیت هدایت کند اظهار داشت: سند تحول مبتنی بر تمدن اسلامی شکل گرفته تا چنین جامعه الهی در کشور ایجاد شود. خداوند به انسان ها با عنایت به توانایی آموختن، پرورش یافتن و انتخاب کردن، کرامت و جایگاه والایی عطا کرده است. انسان در آفرینش خود قابلیت ممتاز تغییر شکل را دارد، ازاین رو انسان گل سرسبد آفرینش به حساب می آید که مورد توجه خداوند قرار گرفته است.
وی ادامه داد: خداوند انسان را مظهر اسماء جلالیه و جمالیه قرار داده و خلقت در مدار انسان شکل می گیرد. تمام آیات قرآن کریم حکایت از این دارد که تمام هستی در تسخیر انسان است و این مورد نشان دهنده جایگاه والای انسان است که با آموختن می تواند به این جایگاه برسد.
حاجی میرزایی با اشاره به اینکه تفاوت انسان ها و جوامع با یکدیگر در کمیت و کیفیت آموزش و پرورش است اظهار نمود: امر پر اهمیت آموزش به سه قابلیت ممتاز دیدن، شنیدن و اندیشیدن متکی است که اهداف فرد و جامعه را محقق می کند، در واقع انسان می تواند ببیند، بشنود و در آن تعقل کند. همه اکتشافات بشر از آغاز خلقت تا کنون مرهون این سه قابلیت است. انسان از یک موجود ناتوان، با مهارت به توانایی می رسد و قدرت می یابد تا به صورت شایسته مخاطب خدا قرار گیرد.
وزیر آموزش و پرورش اضافه کرد: آموزش و پرورش با اندیشه و شنوایی انسان ها مرتبط می باشد. رمز تفاوت شخصیت انسان ها در کیفیت دیدن، شنیدن و اندیشیدن است. در واقع مهم ترین هدف تعلیم و تربیت پرورش افرادی مستقل و با مسئولیت است. سند ۲۰۳۰ مبنای عمل در کشور ما نیست؛ چونکه انسانی باید پرورش یابد که تمدن نوین اسلامی را پایه گذاری کند.
به گزارش پروژه آسان به نقل از ایسنا، علیرضا کاظمی، معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش هم در این مراسم با اشاره به اینکه آموزش و پرورش افزایش دارالقرآن ها را از ۷۶۰ مرکز به ۱۵۰۰ مرکز هدف گذاری کرده است اظهار داشت: ۷۶۰ مدیر دارالقرآن مخاطب اصلی دوره ما هستند. ۱۳ نفر از مربیان ما دارای مدرک دکتری، ۳۰۰ نفر آنها دارای مدرک فوق لیسانس و ۴۱۸ نفر دارای مدرک تحصیلی لیسانس هستند که برای دختران و پسران با برنامه ریزی فعالیت می نمایند.
وی ادامه داد: همینطور هم اکنون ۵۰۰ هزار دانش آموز در دارالقرآن ها فعالیت می نمایند. تأثیر دارالقرآن ها در زیست بوم جدید با عنایت به تأثیر بسیار آن در وحدت رویه اهمیت دارد. تجربه گردانی، معرفی زمینه هم افزایی و تجلیل از مربیان دارالقرآن از اهداف این برنامه است.
به گزارش پروژه آسان به نقل از ایسنا، رضوان حکیم زاده، معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش هم با اشاره به اینکه مربیان باید برای مشارکت دانش آموزان در دارالقرآن ها، روش های قرآنی را بکار گیرند تا دانش آموزان بتوانند از ظاهر عبور کنند و به مرحله تفکر و تعقل برسند اظهار داشت: خداوند متعال ۶۶ مرتبه در قرآن اشاره به لفظ "قرآن " کرده که درباره کارکرد این کتاب آسمانی توضیح داده است.
وی ادامه داد: خداوند چارچوب اصلی را به منظور زندگی همه انسان ها در قرآن فرستاده است و بدین سان گام اول انس با قرآن نهادینه شدن محتوای این کتاب آسمانی در ذهن افراد است. دانش آموزان باید بدانند که قرآن برای همه مردم است و متعلق به طبقه خاصی نیست و همه مخاطب قرآن هستند.
حکیم زاده با اشاره به اینکه مربیان آموزشی و پرورشی باید به امور در رابطه با قرآن مانند حفظ و قرائت این کتاب آسمانی بپردازند و اگر قرائت با توجه به معانی آیات باشد، اهمیت بسیاری دارد، هرچند که قرائت قرآن دلالت بر چیزی بیشتر از خواندن دارد اظهار داشت: قرآن برای جذب و تبیین خود از روش های مختلف بهره برده است. به صورت مثال مثل و قصه های قرآنی حالت تبینی دارد، خداوند با امثال و قصه ها کارکرد مسائل را برای بشر بازگو می کند.
معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش اضافه کرد: خداوند در تعامل با بندگان خود در قرآن فرمول های مختلف مانند تاکید بر تشویق قرار داده و از پیامبر هم خواسته برپایه روش های قرآنی مردم را به اسلام فراخواند. ازاین رو مربیان آموزشی و تربیتی باید برای اثرگذاری از روش تشویق و انرژی دانش آموزان را به قرآن و امور قرآنی نزدیک کنند.




منبع:

1399/11/29
14:09:37
0.0 / 5
892
تگهای خبر: آموزش , آموزش و پرورش , تحصیل , دانش آموز
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۷ بعلاوه ۱
پروژه آسان
ezproject.ir - حقوق مادی و معنوی سایت پروژه آسان محفوظ است

پروژه آسان

انجام پروژه