بررسی رتبه بندی معلمان درمجلس به امروز موکول شد
به گزارش پروژه آسان وزیر آموزش و پرورش درباره آخرین وضعیت لایحه رتبه بندی معلمان و در پاسخ به این که قرار بود روز گذشته جلسه ای در مجلس درباره رتبه بندی برگزار شود، چه نتایجی داشته است؟ اظهار داشت: این جلسه به امروز موکول شده است، لایحه ایراداتی دارد و درحال بررسی است. مذاکراتی در حال انجام می باشد و امیدواریم در جلسات پیش رو تصمیم گیری نهایی صورت گیرد.
به گزارش پروژه آسان به نقل از ایسنا، یوسف نوری در حاشیه مراسم افتتاح چندین طرح و برنامه انجمن اولیاء و مربیان در پاسخ به پرسش خبرنگاران پیرامون روند ارتقای فاکتورهای علمی در دانش آموزان اظهار نمود: درباره رتبه های علمی دانش آموزان شاخص هایی داریم که با اهمیت ترین آنها شرکت در المپیادهاست که اواسط دهه ۶۰ شر وع شد و همیشه جزو کشورهای برتر بوده ایم.
وی ادامه داد: هفته گذشته نیز در مراسمی از مدال آوران تجلیل شد. جشنواره های عمی مختلفی داریم، همچون جشنواره جوان خوارزمی که از پایه های شرکت های دانش بنیان امروزی هستند. این رویش ها را داشته ایم و وضعیت بسیار خوبی است.
کاهش تاثیر نمره کنکور با گرفتن آزمون های استاندارد و لحاظ کردن سوابق تحصیلی
وزیر آموزش و پرورش با اعلان اینکه اما در آزمون تیمز و پرلز به سبب این که نظام آموزشی ما بصورت عمومی کنکور محور بوده است عملکرد ضعیفی داشته ایم اظهار داشت: در آخرین جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی قرار شد آموزش و پرورش در امتداد حذف تدریجی کنکور، آزمون های استانداردی از دانش آموزان بگیرد و به تدریج سوابق تحصیلی پایه های دهم، یازدهم و دوازدهم در نمره نهایی پذیرش دانش آموزان در دانشگاه ها لحاظ و کم کم از تاثیر نمره آزمون کنکور کاسته شود.
سهم استخدام مشاوران در آزمون آموزش و پرورش
نوری درباره سهم اختصاص داده شده برای جذب مشاوران مدارس در آزمون استخدامی پیش روی وزارت آموزش و پرورش نیز اظهار داشت: این ۳۴ هزار و ۸۰۰ سهمیه که قرار شده ۱۵ هزار سهمیه دیگر نیز اضافه کنند، عموما برای دوره ابتدایی و مناطق دور است. ما تنها کاری که توانسته ایم فعلا انجام دهیم تغییر نرم های مراقبین بهداشت بود که از نرم یک مراقب بهداشت به ازای ۷۵۰ دانش آموز به نرم یک به ۴۸۰ دانش آموز برسد که در هیئت وزیران تصویب گردید.
وی درباره مهارت آموزی در مدارس اظهار داشت: کارآفرینی و مهارت آموزی باید از دوره ابتدایی شکل بگیرد. لازم است از دوره ابتدایی برای ارتقای ساحت های اقتصادی، حرفه ای و علمی و فناوری کودکان برنامه ریزی نماییم. بنظر می رسد باید به سمتی برویم که مدارس کانون کارآفرینی بشوند.
وزیر آموزش و پرورش درباره آخرین وضعیت لایحه رتبه بندی معلمان و در پاسخ به این که قرار بود روز گذشته جلسه ای در مجلس درباره رتبه بندی برگزار شود، چه نتایجی داشته است؟ اظهار نمود: این جلسه به امروز موکول شده است، لایحه ایراداتی دارد و درحال بررسی است. مذاکراتی در حال انجام می باشد و امیدواریم در جلسات پیش رو تصمیم گیری نهایی صورت گیرد.
منبع: ezproject.ir
این مطلب پروژه آسان را پسندیدید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب